Happy Halloween: dit is het engste spookhuis ter wereld

spookhuis travel header blog
Schrik jij niet van Eddie de Clown in Walibi en kun jij zonder kussen een enge horrorfilm kijken? Misschien is het engste spookhuis ter wereld dan iets voor jou.
Loop jij met twee vingers in je neus door een spookhuis? Roep dat niet te enthousiast, want dit engste spookhuis ter wereld is sick en gestoord. En dan bedoelen we ook écht gestoord.

Engste spookhuis ter wereld

McKamey Manor wordt al jaren als engste spookhuis ter wereld gezien. Het is zo heftig en scary dat het nog nooit iemand gelukt is om het einde van de tour te halen. Lukt het je wel? Dan kun je 20.000 dollar winnen, maar eerlijk is eerlijk, wij denken niet dat het ooit iemand gaat lukken. En of je het moet willen, vragen wij ons ook af. Voordat je meedoet aan de acht tot tien uur durende tour moet je medisch gekeurd zijn én een contract van 40 (!) pagina's tekenen. Bovendien moet je 21 jaar oud zijn en zodra je het contract getekend hebt, ga je er eigenlijk mee akkoord dat het personeel alles met je mag doen. En wanneer we zeggen alles, boy, dan bedoelen we ook echt alles. Van wurgingen tot ondergedompeld worden en de meest ranzige dingen eten (de eetproef in Expeditie Robinson is er peanuts bij).

Martelhuis of spookhuis?

Als je het ons vraagt klinkt het eerder als een torture house in plaats van een spookhuis en daar zijn een hoop mensen het mee eens. Veel vragen ze zich af of het überhaupt legaal is en of het wel een spookhuis genoemd mag worden, aangezien je mishandeld wordt door het personeel. Het blijkt zelfs dat er mensen zijn geweest die er een hartaanval hebben gekregen en PTSS aan over hebben gehouden. Nou, uh... Ons niet gezien in dat huis!
LEES OOK:
5 DINGEN DIE JE MOET DOEN MET HALLOWEEN Beeld: RUMAG Travel & Unsplash / Bron: soundflow.nl