Jingle all the way: de grootste kerstwinkel van Nederland is nu te bezoeken

kerstwinkel travel header blog
Zou jij het liefst morgen al Kerstmis vieren en kun jij stiekem niet wachten om heel je huis te versieren met knusse lampjes en andere kerstversiersels? Bezoek dan eens de grootste kerstwinkel van Nederland!

Grootste kerstwinkel in Nederland

Kijk jij altijd je ogen uit in de Intratuin die omgetoverd is tot een waar kerstparadijs? Dan vallen je ogen op deze plek gegarandeerd uit je oogkassen, want in de Christmas Village Scheveningen word je omringd door kerstdecoratie. Van kussenslopen tot kerstkransen en van kerstballen tot levensgrote pinguins: in het enorme kerstwarenhuis kom je helemaal in de kerstsfeer door alle prachtige items en tierelantijntjes.
De Christmas Village Scheveningen is duizend (!) vierkante meter groot en staat tot de nok vol met kerstspullen. Je kunt je er dus prima vermaken tijdens een dagje shoppen. Kun je alleen maar door de weeks shoppen of juist alleen in het weekend? Geen probleem! De winkel is van dinsdag tot en met zondag open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Het is bewezen dat mensen die hun kerstversiering ophangen vrolijker zijn, dus ruim je kerstboomhoekje in je woonkamer leeg en leef je uit in deze prachtige winkel. Merry Christmas!
LEES OOK: