5 x WAAROM UITGAAN IN HET BUITENLAND TOP IS

5x uitgaan top
Natuurlijk moet er ook een deel 2 zijn! Want naast alle nadelen zijn er ook zeker een aantal voordelen. Uitgaan in het buitenland is niet voor niks een van de dingen die mensen maar al te graag doen als ze op vakantie zijn. Dansen op de bar in Cherso, buckets drinken of los gaan tijdens een schuimparty in Lloret, iedereen kent het wel.

1. JE KENT (BIJNA) NIEMAND

Het heerlijke aan op vakantie zijn is dat er vrijwel niemand is die jou lastig valt, want je kent bijna niemand. Heel soms komt het voor dat er net een bekende rondloopt, maar meestal ben je lekker anoniem. Dus voor jou het perfecte moment om dingen te doen waar je je normaal gesproken voor schaamt als je in de kroeg staat in je eigen dorp. Je vrienden zullen waarschijnlijk de enige mensen zijn video's delen van hoe jij vol staat te tongen. Maar die kun je altijd nog dwingen het te verwijderen.

2. SCHARRELS

Mede doordat je niemand kent, maakt dat het rondscharrelen extra makkelijk en daardoor misschien ook wel extra leuk. Niemand die weet hoeveel wilde avondjes je al beleefd hebt én je hoeft je ook aan niemand te binden. Het grootste gedeelte komt waarschijnlijk niet eens uit Nederland en niemand zit te wachten op een lange-afstandsrelatie. Dus jij kan lekker zonder zorgen erop losgaan, zonder dat je je druk hoeft te maken of je deze persoon ooit nog terug ziet. DIT VIND JE OOK LEUK: 6 DINGEN DIE IEDEREEN DOET OP HET VLIEGVELD

3. STRAND, WAT IS ER AAN DE HAND

Uitgaan op vakantie is nogal anders dan midden in Amsterdam. Vaak ligt de ‘strip’ naast het strand waardoor je na het uitgaan (of tijdens) stiekem even weg kan glippen. Ideale plek om te ontnuchteren bij het kalme water of om één van de strandjes te gebruiken als je wip plek/skinnydipplek. Alles is mogelijk op vakantie.

4. SCHUIMPARTIES, POOLPARTIES EN NOG VEEL MEER

Laten we wel wezen, Nederlandse clubs zijn relatief saai. Altijd dezelfde muziek en soortgelijke mensen, je kent het wel. Op vakantie zijn er ineens de raarste feesten waarbij je onder gesmeerd zit met neon verf, boven op een cruiseschip staat te dansen of ergens volledig onder het schuim beland. Vakantie kent geen grenzen, tenminste, alleen die waar je 500 euro betaald om er überhaupt overheen te kunnen.

5. GOEDKOPER... SOORT VAN

Technisch gezien ben je in het buitenland goedkoper uit tijdens het uitgaan. De drankjes in Azië zijn soms nog geen twee euro en ook in Lloret is er vaak een goede deal te vinden. Maar waar je voor moet oppassen is dat je denkt: „Dan neem ik wel gelijk zes shotjes.'' Dat ligt aan jezelf maar als je gewoon normaal zou drinken, kijk dan zou je goedkoper uit zijn...