Toe aan een nieuwe sport? Wijn-yoga is de nieuwste trend

blogtipsywine 1
Heb je al gehoord van Tipsy Wine Yoga’ ? Ja, je leest het goed: wijn drinken terwijl je jezelf in (on) gemakkelijke poses manoeuvreert. In Amerika is wijn-yoga al een groot succes en ook in Nederland kun je steeds vaker mee doen aan een lesje Vin(o) Pouring en Posing. Wil je optimaal chillen en ontspannen? Dan is wijn-yoga misschien wel iets voor jou! Extra leuk: wij mogen 2 kaarten weggeven voor het Tipsy Wine Yoga-event in Amsterdam op 26 maart!

Amerikaanse trend

Het idee is geboren tussen de wijngaarden in Amerika! De oprichters van Girls Who Magazine zagen video’s voorbijkomen van deze ultieme chillsessie en waren zo slim om wijn-yoga ook in Nederland op te kaart te zetten. Op 26 maart organiseren zij voor de vierde keer een Tipsy Wine Yoga-event. Dit keer in The Student Hotel in Amsterdam. Het klinkt misschien een beetje gek maar wijn drinken en yoga blijkt een gouden combinatie. DIT VIND JE OOK LEUK: AL GEHOORD VAN RUMAG WIJNWEEK?

Balanceren met een glas wijn

Na een lange vermoeiende dag wil je misschien niets liever dan het op het zuipen zetten en even nergens aan denken. Een iets gezondere optie is een lesje yoga. Je kent het wel: stress op werk/studie, sociale verplichtingen waar je 0 zin in hebt, vrienden die vragen of je kan helpen verhuizen en een afwas van hier tot Tokio. Soms heb je het gewoon even fucking druk en juist dan moet je tijd voor jezelf maken. Dan kan je het lekker op het zuipen zetten of je kiest voor een iets gezondere variant; een lesje yoga. Maar waarom zou je het niet combineren? Balanceren op één been met een glas wijn in je hand en tussendoor neem je slokjes wijn. Het gaat tenslotte om balans! DIT VIND JE OOK LEUK: 5 x WAAROM UITGAAN IN HET BUITENLAND KUT IS

Nu horen we je denken: waarom zou je in godsnaam wijn gaan drinken tijdens een yogales? Nou, het zit zo: wijn (mits met mate) kan helpen om je focus- en concentratievermogen te bevorderen. En ja, alcohol schept hoe dan ook een band en daardoor zul je je iets sneller op gemak voelen in een nieuwe omgeving tijdens bijvoorbeeld een lesje yoga. Hou het wel bij een paar glaasjes want een d ownward facing dog na een halve fles wijn is misschien niet het allerbeste idee. Ben je op de healthy tour of heb je geen zin in een kater? Er is ook alcoholvrije wijn!

Winnen doe je zo!

Wij mogen ook nog eens 2 kaarten weggeven voor dit event via onze Instagram en/of Facebook .
Namaste!
Waar: The Student Hotel, Amsterdam
Wanneer: Donderdag 26 maart 18.00 - 19.00 mét aansluitende borrel
Kaarten scoor je via deze link. DIT VIND JE OOK: 5 X DE LEUKSTE IJSHOTELS TER WERELD