Zin om de stad te ontvluchten? Dit is de nieuwe hotspot in de natuur

hotspot travel header blog 1
Vakantie in Nederland is zo erg nog niet! Op zoek naar natuur en rust en zin om de stad te ontvluchten? Dan hebben we een nieuwe hotspot voor je ontdekt! Een duurzaam TinyHouse midden in de natuur met badkamer én uitzicht op de sterrenhemel!

Perfect moment om de stad te ontvluchten

Geen zin in al die regels, onzekerheid en maatregelen voor een reis in het buitenland? Dan kan je natuurlijk gewoon lekker in Nederland blijven. En zo erg is dat niet, helemaal niet als je van natuur en rust houdt. Wij hebben een nieuwe hotspot voor je ontdekt midden in de natuur.

Luxe kampeeruitje

TinyParks, gelegen in
het bos aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, is de perfecte plek voor een kampeeruitje, zonder dat je hoeft te gaan kamperen. In plaats van in een tent slaap je namelijk in een duurzaam TinyHouse. Zoals de naam al doet vermoeden, is het daadwerkelijk ook echt heel tiny . Maar deze hotspot in de natuur is letterlijk van alle gemakken voorzien. Complete keuken, badkamer en slaapkamer mét uitzicht op de sterrenhemel.

Gras groener aan de andere kant

Je wordt omringd door de natuur en binnen no-time zaten wij in de relax modus. Best chill als je je normaal in het drukke Amsterdam woont. Geen zin om alleen maar te chillen, ook zin in wat avontuur? Wij pakten de e-bike om de prachtige omgeving van Drenthe te ontdekken. Want wist je dat het Nationale Park Drents-Friese Wold een van de grootste natuurgebieden van Nederland is en behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa? Het gras is toch soms echt wel groener… aan de andere kant van Nederland. (Klik trouwens hier als je meer wilt lezen over de leukste plekjes in Nederland!)


stad ontvluchten Tinyhouse

Pizza en Silent Disco

Bij terugkomst stond het familiediner al voor ons klaar en konden wij zo aanschuiven. Want ook dat hoort bij Tinyparks. Elke dinsdag, woensdag en zaterdag wordt er een
Familie Diner
georganiseerd, waar je heerlijk kan aanschuiven tussen de andere gasten die op dat moment op het park verblijven. En als je geluk hebt is er s'avonds ook nog een silent disco . Er staan zestien huisjes op het park, dus je kan je voorstellen hoe gezellig wij het deze avond hebben gehad.
Alsof het allemaal nog niet genoeg was, kan je om de avond helemaal ontspannen af te sluiten, nog een bezoekje brengen aan de houten sauna. Dan val je pas echt als een blok in slaap, om vervolgens heerlijk wakker te worden met een vers ontbijtje met uitzicht op de groene Drentse oase… Tip: Als je naar bed gaat, kijk uit dat je je hoofd niet stoor. Ik kan uit ervaring spreken, geen pretje, het dak was toch iets lager dan ik dacht ;)
7 x de leukste tips voor een weekendje Scheveningen