ZO OVERLEEF JE WONDR EXPERIENCE

zooverleffjheader
Zwembaden vol met spekjes en blauwe ballen, flamingo’s, plastic dieren, pluche kussens, roze en heel veel glitters: klinkt dit meer als één van je grootste nachtmerries of juist een droom? Zo ongeveer heel Instagram staat vol met foto’s van WONDR. Een plek die je het beste zou kunnen beschrijven als een speelparadijs voor volwassenen. En het interactieve museum is schijnbaarthe place to be alsinfluencerof selfie liefhebber. Benieuwd watthe fuckje daar nou eigenlijk kunt doen? Wij gingen langs.

MISSION IMPOSSIBLE VOOR DE INSTAGRAM

Loop je WONDRbinnen, dan krijg je aan alle kanten prikkels. Het is niet alleen mega hysterisch druk ingericht, je moet ook oppassen dat je niet over de andere bezoekers struikelt. Op Instagram lijkt het waarschijnlijk alsof iedereen het museum voor zichzelf heeft afgehuurd, maar dat zijn gewoon mensen die heel goed weten hoe ze een foto moeten maken.
Terwijl je door het museum loopt kun je bijna een natuurdocumentaire beginnen over de bezoekers die je tegenkomt in hun ‘natural habitat’. Zo heb je de selfiestick
vrouwen, die gemiddeld twintig minuten bezig zijn met een foto, de ADHD-kinderen die geen rekening houden met jouw foto’s en dus heerlijk door je beeld hobbelen en ook de ( wannabe ) influencers mogen niet ontbreken.
[caption id="attachment_193556" align="aligncenter" width="510"]

Credits: WONDR Experience[/caption] DIT VIND JE OOK LEUK: 7 X WAAROM JE EEN WEEKENDJE NAAR DEN HAAG MOET GAAN

MET KNUFFELS GOOIEN

Genoeg mensen om je heen die je vermaken terwijl jij wacht tot de ballenbak in mag springen. Sneaky
tip: Ben je de mensen zat? Er zijn genoeg kamers waar je met knuffels kunt gooien of waar je mensen per ongeluk in kan duwen (zoals in de blauwe ballenbak). Wil je toch een beetje rustig door WONDR wandelen? Ga dan in de vroege ochtend. Maar dan moet je wel meer tijd investeren om je eigen wallen weg te werken.PICTURE PERFECT

Aan je looks kunnen wij weinig veranderen, maar een leuk outfitje doet wonderen. Vloeken met kleur kan niet, want ze hebben ongeveer alle kleuren muren in WONDR. Verder is het wel handig als je al je beste poses hebt geoefend voor de spiegel, want dat scheelt weer ongemakkelijk poseren in de ballenbak. Reken maar dat er mensen in je nek staan te hijgen die ook een goede foto willen. Verder is het ook wel handig als je telefoon voldoende is opgeladen en dat je genoeg ruimte hebt. Niets is zo kut als je bijna klaar bent voor een foto en dan de melding krijgen dat je opslaggeheugen vol zit.


15 KAMERS

Nog even over de locaties. Denk jij nou: ‘’Hé fuck
dat, ik wil niet zwemmen in een ballenbak vol soa’s’’ of “Ik wil niet ook zo’n standaard foto tussen de ballen.” Dan zijn er nog 14 andere kamers waar vele andere dingen te vinden zijn om jouw zorgen te vergeten. Alles is interactief, wat het extra vet maakt. Zo kan je lekker douchen onder de confetti, een sprong in het diepe wagen in neppe spekjes (Eet ze dus niet) of slaap even bij op een reuze bed naast een fluffy
biljarttafel! Kortom, perfect voor de mensen die niet urenlang de betekenis achter een schilderij willen zoeken. Het is een top plek voor leuke content maar ook zeker voor een aparte ervaring. Gebruik het als een gezellig dagje weg of de plek om op een onopvallende manier je vrienden te laten verdrinken in spekjes. Maar kijk wel uit voor de ballenbak, erin springen lijkt een leuk idee alleen is deze minder diep dan hij lijkt.