Skip to main content

Tijdens dit soort noodsituaties merk je pas hoe mensen echt zijn. Ook kom je snel genoeg achter je eigen ware aard tijdens een crisis. . Hieronder 7 type mensen tijdens de corona-uitbraak: je ziet snel genoeg welke jij bent.

1. DE-HET-BOEIT-ME-ALLEMAAL-NIKS-PERSOON

In de Whatsapp groepschat voert iedereen een serieus gesprek over de risico’s van corona. Vervolgens is er altijd een persoon die even moet zeggen: ‘’Het is allemaal zo onnodig.’’ Deze mensen snappen er niks van, hebben waarschijnlijk 2 weken terug voor het laatst iets gelezen en zijn ervan overtuigd dat het maar een simpele griep is. Wacht maar tot je met je 40 graden koorts in bed ligt, dan heb je ineens wel wat te mekkeren.

DIT VIND JE OOK LEUK: HOEST NOU?

2. DE-IK-WIL-CORONA-PERSOON

Deze personen zijn eigenlijk gewoon de sensatiezoekers. Zij willen corona zodat ze later wat te vertellen hebben aan hun kleinkinderen. Als we nou zorgen dat deze mensen lekker het werk doen waarbij je veel contact moet maken met andere, zijn wij in elk geval veilig en kunnen zij hun droom vervullen.

3. DE-IK-VIND-QUARANTAINE-TOP-PERSOON

Hoe lang zeiken we al niet over dat we weer toe zijn aan vakantie? Deze mensen zijn he-le-maal content met het feit dat ze weken thuis mogen zitten zonder enig sociaal contact. Wie dat zijn? Vaak zijn dat: gamers, stoners, introverte mensen en mensen die hun ex maar niet weten te omzeilen. Ik hoop dat jullie het leuk hebben.

DIT VIND JE OOK LEUK: SHOP EN DONEER AAN RODE KRUIS

4. DE-IK-WORD-HELEMAAL-LEIP-VAN-QUARANTAINE-PERSOON

In tegenstelling tot de bovengenoemde persoon, zijn deze mensen het niet eens met thuiszitten. ‘’We kunnen toch gewoon de kroeg in? Als we niet meer dan 100 mensen binnen laten, dan kunnen we toch nog best bier zuipen?’’ Nee, corona is een serieus iets en jij mag met je bek lekker thuis zitten. Vaak zijn dit: ADHD’ers (Zoals René Watzema), sletjes die niet langer dan een week zonder aandacht en uitgaan kunnen, sneaky alcoholisten die elke avond in de kroeg zitten en mensen met slecht internet bereik thuis. 

 

5. DE-IK-HOUD-VAN-ZOMBIE-FILMS-PERSOON

Wat een sensatie, dat corona. Ineens worden al die duizenden films en series over de ondergang van de wereld werkelijkheid. Deze mensen gaan helemaal lekker met het bedenken van plannen hoe zij nog jaren zonder water en eten uit de supermarkt kunnen overleven. Ja Jasper, eindelijk mag ook jij je ramen dicht timmeren en rondlopen met messen op zak. 

DIT VIND JE OOK LEUK: 5 x DE HEFTIGSTE CORONA MAATREGELEN WERELDWIJD

6. DE-SPORTSCHOOL-IS-LIFE-NU-WIL-IK-DOOD-PERSOON

Voor de meeste mensen is het een geweldig excuus om even te stoppen met het gezond eten en doen alsof je werkt aan je summerbody-gezeik. Maar voor alle bulkers, fitboys en girls en andere mensen zonder leven is dit de hel. Ze kunnen ineens niet meer naar de sportschool om hun saaie persoonlijkheid te vervangen voor een goed lichaam. How sad, wordt het toch maar eens tijd om een échte hobby te zoeken.

DIT VIND JE OOK LEUK: 8 KUTGRAPJES DIE IEDEREEN MAAKT DOOR CORONA