VAKANTIEBLUNDER: Nick (30) 'Mijn vrienden deden aangifte van vermissing'

vakantieblunder nick1 1
Vanaf deze week gaan we elke donderdag een vakantieblunder delen. Reken maar op heel wat gore, ongemakkelijke en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Nick (30) die tijdens zijn tripje naar Manchester als vermist werd opgegeven... Dronken zijn en je nare hotelbedje niet terug kunnen vinden gaan vaak hand in hand. Het is soms ookfuckinglastig om de goede deur te vinden natuurlijk. Dus wat doe je? Gewoon de eerste de beste deur die je tegenkomt naar binnen lopen. Nick (30) weet er alles van…
OPEN DEUR
„In november 2017 ben ik met enkele vrienden naar Manchester geweest voor een wedstrijd van Feyenoord. Je kent het wel, de pub in, bier drinken en gaan met die banaan. De één wilde eerder weg dan de ander, maar ik had nog lang geen zin om mijn bed te bezoeken dus ik bleef tot het einde. Inmiddels wel totaal van de kaart, liep ik alleen terug naar ons appartementencomplex. Ik kon de kamer niet in maar gelukkig stond er een verdieping hoger wel een kamerdeur open. Dus toen dacht ik met mijn dronken hoofd. ‘„Dan pak ik die toch!’’
KATER TE ERG
Toen ik de volgende ochtend wakker werd snapte ik al snel dat dit niet onze kamer was. Al mijn spullen lagen in de kamer beneden! Net zoals de oplader van mijn telefoon. Ik liep naar beneden maar mijn vrienden waren al weg. Ik ben nog een aantal keer naar beneden gelopen om te kijken of ze al terug waren, maar ik kon ze nergens vinden. Mijn telefoon was leeg en mijn kater was te erg om een oplader te zoeken, dus ik besloot om maar gewoon in deze kamer te blijven chillen. Dat bed lag wel lekker. En ik dacht mijn vrienden zijn slim genoeg ze komen er vanzelf wel achter dat ik ergens anders lig.
VREEMDE VROUW KWAM BINNENIn de tussentijd heb ik het hele eerste seizoen van Stranger Things maar gekeken. Na een paar uur kwam er ineens een vrouw binnen. Ze schrok en liep weg. Ik ben gewoon blijven zitten. Even later kwam de eigenaar van het appartementencomplex langs. De kamer bleek van die bange vrouw te zijn! Ondertussen deed ik mijn verhaal en werden mijn vrienden gebeld.
10 UUR VERMIST
Wat bleek!? Ze waren mij al een uur of 10 kwijt. Ze hebben door de hele stad gezocht, zwervers aangetikt om te kijken of ik daar lag en uiteindelijk zelfs aangifte gedaan van vermissing maar de politie gaf aan pas na 24 uur iets te kunnen doen. In de pub kwam de discussie wie mijn vriendin moest bellen om te vertellen dat ik vermist was...
Na een dag zoeken en flink wat gezeik hebben ze me na het belletje van de eigenaar eindelijk gevonden. Mijn vrienden waren meer in paniek dan ik. Fucking lullig natuurlijk, maar ook wel een beetje dom. Eerlijk gezegd heb ik best een prima weekendje gehad ik heb rustig mijn kater uitgeslapen en de hele dag gechillt. Het kostte me uiteindelijk 30 pond extra voor de kamer, maar daardoor had ik wel lekker een eigen appartementje. En mijn vrienden konden er later wel om lachen."
DIT VIND JE OOK LEUK: 8 KUTGRAPJES DIE IEDEREEN MAAKT DOOR CORONAHeb je ook een gênant verhaal dat je wil delen? Mail ons!