Wie ben jij tijdens de corona-uitbraak?

wiebenjijheader
Tijdens dit soort noodsituaties merk je pas hoe mensen echt zijn. Ook kom je snel genoeg achter je eigen ware aard tijdens een crisis. . Hieronder 7 type mensen tijdens de corona-uitbraak: je ziet snel genoeg welke jij bent.

1. DE-HET-BOEIT-ME-ALLEMAAL-NIKS-PERSOON

In de Whatsapp groepschat voert iedereen een serieus gesprek over de risico’s van corona. Vervolgens is er altijd een persoon die even moet zeggen: ‘’Het is allemaal zo onnodig.’’ Deze mensen snappen er niks van, hebben waarschijnlijk 2 weken terug voor het laatst iets gelezen en zijn ervan overtuigd dat het maar een simpele griep is. Wacht maar tot je met je 40 graden koorts in bed ligt, dan heb je ineens wel wat te mekkeren.

2. DE-IK-WIL-CORONA-PERSOON

3. DE-IK-VIND-QUARANTAINE-TOP-PERSOON

Hoe lang zeiken we al niet over dat we weer toe zijn aan vakantie? Deze mensen zijn he-le-maal content met het feit dat ze weken thuis mogen zitten zonder enig sociaal contact. Wie dat zijn? Vaak zijn dat: gamers , stoners , introverte mensen en mensen die hun ex maar niet weten te omzeilen. Ik hoop dat jullie het leuk hebben.

4. DE-IK-WORD-HELEMAAL-LEIP-VAN-QUARANTAINE-PERSOON

5. DE-IK-HOUD-VAN-ZOMBIE-FILMS-PERSOON

Wat een sensatie, dat corona. Ineens worden al die duizenden films en series over de ondergang van de wereld werkelijkheid. Deze mensen gaan helemaal lekker met het bedenken van plannen hoe zij nog jaren zonder water en eten uit de supermarkt kunnen overleven. Ja Jasper, eindelijk mag ook jij je ramen dicht timmeren en rondlopen met messen op zak.

6. DE-SPORTSCHOOL-IS-LIFE-NU-WIL-IK-DOOD-PERSOON