Skip to main content

Je bent single, je bent horny en je bent ervoor gegaan toen de kans zich voordeed. Je komt bij je one-night stand thuis, het licht gaat aan en.. oh fuck, het licht was toch wel erg flatteus daar in tha club of je begint langzaam te ontnuchteren en ontdekt dat je hottie toch echt meer een nottie is. Een grotere (lady) boner-killer is er niet en je wil eigenlijk zo snel mogelijk weg. Hoe benader je deze hufterige klotestreek met zoveel mogelijk klasse en finesse?

What’s in a name?

Een verkeerde naam noemen is altijd een goed idee! Komt Brechtje binnen met d’r voorspel-drankjes, zeg dan “Dank je, Lisa.”. Om de situatie echt naar jouw hand te zetten is het slim om daarna meteen “Oh sorry, dat is mijn ex” eraan toe te voegen. Probeer daarna wat tranen eruit te persen, et voilà; een mooier excuus dan “sorry, ik ben er echt nog niet klaar voor” is er niet!
1554

Final fantasy.

Mannen, jullie hebben allemaal weleens de hele nacht door geknuffeld zonder een oog dicht te doen om een babe te pleasen. Dames, wat jullie wel niet geslikt hebben om in de armen te komen bij je droomhunk. Dat soort fratsen vanavond dus niet. Sterker nog, the complete opposite! Mannen, laat vooral vaak vallen hoe je een hekel aan voorspel hebt. Dames, benadruk (vooral non-verbaal) dat je pijpen vreselijk vindt. Dit zijn ongetwijfeld grote buzzkills!
841

Could I use your bathroom?

Het zou kunnen dat je pech hebt en dat je one-night stand zo bronstig is dat zelfs bovenstaande statements hun niet bij je gulp vandaan kunnen houden. Tijd voor het zware geschut: vraag of je gebruik mag maken van hun toilet, omdat je nog even een zalfje moet smeren ergens.
Wanneer hun gezicht al twijfelachtige trekken vertoont, kun je het afmaken door nog even te vertellen dat “de ergste zwelling nu na een week gelukkig weg is, maar dat het nog wel een beetje jeukt.” Met de kers op de taart: “Maak je geen zorgen, ik heb condooms bij me.” met een knipoog en een beetje krabben in je kruisgebied, is het vrijwel zeker dat jij niet uit de kleren hoeft.
1211

Fetisj.

Wat ook een goede manier is om iemands lust flink te temperen, is door het over jouw zogenaamde fetisjen te hebben, maar wees voorzichtig, ze moeten behoorlijk bizar zijn. Je wil niet over plasseks beginnen en dat je date je enthousiast meesleurt naar het dichtstbijzijnde zeiltje. Bah.
Nee, vertel in plaats daarvan dat je het zo geil zou vinden als ze als David de Kabouter verkleed zouden zijn. Of dat je het zo heet vindt wanneer ze de overlijdensberichten gaan voorlezen terwijl je theelepeltjes tegen hun oorlellen houdt en roept “Laten we gaan varen, Kapitein Iglo!” Dat soort ongein.
1283228083644
Ik denk dat je hier genoeg handige tips hebt gekregen om creatief onder je one-night stand uit te komen, maar met een beetje mazzel heeft je date al geen zin meer om je te neuken na het zien van jouw rotkop in gewoon licht.

Leave a Reply