Met deze 40.000 trillingen begin jij met een lach aan je dag

met deze trillingen big
Met een intens hoogtepunt de dag beginnen willen we allemaal. Hoe? Met de 40.000 trillingen van BOOMBRUSH komt dat helemaal dik in orde.s'Ochtends voor onder de douche óf lekker voor het slapen gaan.

40.000 trillingen

Dat je het best twee keer per dag twee minuten lang kan poetsen en dat je van tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel een schoner gebit krijgt dan van poetsen met een handtandenborstel weten we inmiddels wel. Maar wist je ook dat een schoon gebit een grote impact kan hebben op jouw liefdesleven? Ja, je leest het goed. Voor wie dit weekend wél wil scoren in de kroeg, is de BOOMBRUSH op het lijf geschreven.
Voor alle mensen met eendirty mind:nee dit is niet één of ander nieuw speeltje voor tussen de lakens, maar een elektrische tandenborstel die trilt totdat je er bij neervalt. Letterlijk, want deze waterdichte BoomBrushkan negentig dagen mee en heeft een levenslange garantie. Wat dit in hemelsnaam te maken heeft met scoren? Nou Herman, een schone adem zorgt voor meer getongworstel wat de seksuele vibes tussen jou en je partner/scharrel/one night standnaar een hoger niveau t(r)ilt. Daarbij zijn witte blinkende witte tanden zijn nou eenmaal aantrekkelijker dan een mossige groene bek.
Kijk je na het lezen in de spiegel en valt bij het zien van jouw gebit opeens het kwartje? Dan is dit jouw geluksdag. Want om iedereen een handje te helpen scoren dit weekend hebben we een leuke actie op de been gezet. Met de code RUMAG20 krijg je namelijk 20 euro korting op jouw nieuwe trillende speeltje. En ja goorlellen, deze trillende vriend kan je (als je hem omdraait) ook ideaal gebruiken voor wat teasing voorafgaand aan de beurt. Als dat geen win-win is!