10x weetjes over Gordon 'Ik voelde me niet veilig in Nederland'

gordon 3
Heel Nederland heeft met samengeknepen billetjes kunnen zien hoe Gordon zijn verhaal doet aan onze Fawry in Geroezemoes. Maar wat moet je allemaal nog meer weten over deze flamboyante Amsterdamse zanger?

GORDON

Wist je dat...
1. Cornelis Willem Heuckeroth de volledige naam is van de zanger en Gordon zijn artiestennaam is?
2. Heuckeroth zijn jeugd doorbracht in Floradorp, een wijk in Amsterdam-Noord. Hij werd dan ook op 6 juli 1968 geboren in Amsterdam.
3. Gordon maar liefst zeven broers en zussen heeft? De zanger heef twee broers en vijf zussen.4. Een van Nederlands bekendste zangers al sinds 1986 in de spotlights, maar in 1991 - Gordon was toen pas 23 jaar oud - hij zijn echte bekendheid verwierf met de - naar eigen zeggen - slow killer 'Kon ik maar even bij je zijn'? In de podcast GEROEZEMOES deelt hij zijn ervaring: 'Dat was best wel heel heftig'.
5. De zanger voor zijn muzikale doorbraak vrouwenondergoed verkocht op de Albert Cuypmarkt.
6. Gordon op heel wat verschillende plekken heeft gewoond. Te beginnen met Amsterdam gevolgd door Blaricum, Zuid-Afrika en nu zelfs Dubai! De reden van zijn vertrek naar het Midden-Oosten? 'In Nederland voelde ik me niet meer veilig'. Meer hierover hoor je in de bovenstaande video .7. Gordon leidt aan vorm van reuma en hij al sinds zijn 35e te kampen heeft met diabetes.
8. Het vermogen van de zanger in 2021 tussen de 6 en 8 miljoen euro wordt geschat.
9. De van origine Amsterdammer een wild liefdesleven heeft gekend en nu met meerdere mannen date in Dubai? Beginnen je oren te klapperen? Luister dan even10. De zanger een echte dierenliefhebber is? Zo heeft hij niet één, maar twee hondjes: Toto en Rocco! Benieuwd wat Gordon over een geile prins zegt? Bekijk dan even onderstaand fragment!