Van oogbal likken tot krioelende insecten: dit zijn de meest rare fetisjen

fetisjen
De termen voetfetisj en chokefetisj zijn vast geen nieuwe termen voor jou. Maar op het gebied van fetisjen bestaat er een heel scala aan opmerkelijke voorkeuren die ook jij nog niet kent.Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zoveel fetisjen. We zetten de meest opmerkelijke voor je op een rij:

Oogje

Je hebt populaire en minder populaire fetisjen. Maar 'de oogbal lik fetisj' ging een aantal jaar geleden door het dak in Japan en verspreidde zich razendsnel over het internet. Hoe het werkt? Letterlijk hoe de fetisj wordt genoemd. Ja, echt je leest het goed - je likt de oogbal van degene waar je een avontuurtje mee beleeft. Het genot? Door laten likken van je oogbal zou er een hemelse tinteling in het lichaam ontstaan. Ondanks de tintelingen, raden we je deze oog-/tongoefening toch af. Waarom? Oogartsen waarschuwen voor ooginfecties en beschadiging aan het hoornvlies. Daarnaast loop je ook kans op herpes in je oog. Niet echt de moeite waard dus...

Groen doen

Voor sommige van ons is het nog niet eens zo'n heel gek idee: overstappen van menselijke partners naar bomen. Ze zeuren niet, maken geen rotzooi en zullen ook niet snel een scheve schaats rijden. Maar alle gekkigheid op een stokkie... Er zijn dus mensen die hondsgeil worden van bruin schors en groene blaadjes. (Moet je even voorstellen hoe zijn opbeuren van een boswandeling). Oké bijzonder, maar wist je dat er ook mensen trouwen met bomen? Tja, echt volmondig 'ja' zeggen zit er dan helaas niet in.

Meubilair

Forniphilia, oftewel mensen met een meubilair fetisj, vinden het niet opwindend als ze geneukt worden op maar ALS meubilair. Ze nemen de vorm van een stoel of een tafel aan, zodat een ander hun op die manier kan gebruiken. De echte fanatiekeling kickt er zelfs op wanneer er een bepaalde accessoires op zijn/haar lichaam wordt gezet (denk aan een vaas met bloemen) waardoor ze gedwongen worden doodstil te blijven. Als je het ons vraagt: zo gek als een deur!

Insecten

Spinnen, torren, (rode) mieren: de meeste mensen zijn er niet gek op. Bij het zien van het (meestal) zespotige beestje schreeuwen ze het uit en maken ze dat ze wegkomen. Maar er zijn types die het op een hele andere manier uitschreeuwen bij het zien van insecten. Zij vinden het idee van insecten over hun lichaam juist beestachtig opwindend. Dit wordt ook wel formicophilia genoemd.

Knuffelen

Jezelf verkleden als een knuffelbeest en vervolgens seks hebben met een ander knuffelbeest, ook wel furries genoemd, is al raar genoeg. Maar het kan natuurlijk altijd extremer. Zo zijn er mensen die het liefst de liefde bedrijven met teddyberen. Ze bereiden hun knuffelbeer als een dildo en komen zo tot een hoogtepunt.
Krijg jij het een stuk minder heet van insecten, teddyberen of bomen maar heb je wel zin in een avontuurtje? Hier lees je hoe je een seksbuddy aan de haak slaat.