Tropische temperaturen en zwoele zomeravonden: de Summer of Love staat voor de deur en met deze films en series bereid je je daarop voor!

header zomeravond 3
Nog geen zomerliefde aan de haak geslagen? Geen paniek, uit deze Prime Video films en series put je gegarandeerd genoeg inspiratie.

Films en series

The Map of Tiny Perfect Things (film)
Tiener Mark heeft een gelukkig leven ondanks hij iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Maar wanneer hij een meisje, genaamd Margaret, ontmoet die ook iedere dag dezelfde dag beleeft staat zijn wereld op zijn kop. Al snel vormen de twee een koppel en gaan ze op zoek naar alle kleine dingen die deze ene dag perfect maken. Wat volgt is een liefdesverhaal met een bijzondere twist wanneer de twee zoeken naar een manier om aan hun nooit eindigende dag te kunnen ontsnappen. Modern Love (serie)
Modern Love is een serie gebaseerd op een krantenrubriek over liefde in allerlei vormen: seks, romantiek, zelfliefde en liefde voor familie. Iedere aflevering is dan ook weer een ander verhaal. De hoofdrollen worden onder andere vervuld door Anne Hathaway en Dev Patel.
Chemical Hearts (film)
Henry (17) is nog nooit verliefd geweest en droomt ervan om ooit de liefde van zijn leven tegen het lijf te lopen. En dan opeens ontmoet hij Grace, met wie hij aan de schoolkrant werkt. Hij wordt hoteldebotel, niet wetende dat Grace ook een groot geheim met zich mee draagt.
Uncle Frank (film)
Frank is in 1973 een beroemde professor aan de universiteit van New York, ver weg van zijn thuis en familie - die hij niet meer spreekt. Op zijn nichtje Beth na. Al verzwijgt zij dit voor haar familie. Pas wanneer een familielid genaamd Mac komt te overlijden, heeft de beroemde professor geen keuze en moet hij noodgedwongen terug naar waar hij vandaan komt.