Masturberen gênant? ONZIN! Iedereen doet het en dit wil je erover weten

header blog masturberen
Pruimduimen, de poes te eten geven, tuna town bezoeken oftewel masturberen… Bijna alle vrouwen leggen weleens de vinger aan zichzelf, maar toch is het een taboe. Klaar ermee, vindt EasyToys.

Tja, we kunnen er lang of kort over lullen, maar er rust nog altijd een taboe op masturberen. Waarom eigenlijk? Iedereen doet het, het is gezond en het is ook nog eens stressverlagend. Hoog tijd om de belangrijkste feiten en fabels op een rijtje te zetten.

Masturberen

1. Masturberen is ongezond FABEL!
Dikke onzin natuurlijk. Masturberen versterkt je immuunsysteem en is het ideale medicijn tegen slapeloosheid. Voel je je niet zo lekker? Huppa, vinger erover en de gelukshormonen gieren door je lijf. Echt even door het dak? Dan is de Satisfyer Pro (klik hier) misschien wel wat voor jou. Succes gegarandeerd.
2. Masturberen werkt tegen hoofdpijnFEIT!Dat masturberen goed is voor je gezondheid wist je al, maar wist je ook dat het werkt tegen hoofdpijn? Jezelf tot een hoogtepunt krijgen, stimuleert namelijk jouw bloedsomloop. Geen zin in om van bil te gaan met je partner, maar wel in pijnverlichting? Ga lekker aan de haal met jezelf!
3. Masturberen maakt je onvruchtbaarFABEL!Hahaha dikke bullshit, anders zou de mensheid allang zijn uitgestorven. Bij de heren verbetert het de kwaliteit van sperma en bij vrouwen wordt de kans op infecties van de baarmoeder kleiner. (Samen) masturberen is absoluut het proberen waard.
4. Jezelf laten klaarkomen maakt jou een koning(in) in bed FEIT!
Hoe vaker je een slinger aan jezelf geeft, hoe langer je het volhoudt tussen de lakens. Oké, dit geldt misschien voor de heren, maar voor de dames heeft het ook zo zijn voordelen. Zo ontdek je beter wat je lekker vindt en hoe je het lekkerste tot jouw hoogtepunt komt. Vind jij dit lastig? Dan ben je bij lange na niet de enige. Neem de tijd om jezelf te ontdekken, een speeltje (zoals deze) kan daar absoluut bij helpen.

Beest in bed

5. Dieren masturberen ook FEIT!
Misschien niet met hun hand/vingers maar dieren laten zichzelf absoluut klaarkomen. Welke dieren? Vogels, apen en paarden bijvoorbeeld.6. Wanneer je te veel masturbeert kan je niet meer van seks genieten met je partner FABEL!
Masturberen is niet te vergelijken met seks met een partner. Je moet alleen wel een partner hebben die weet hoe hij/zij jou gek kan maken. Anders kan het masturberen inderdaad een stuk lekkerder zijn dan de seks met je partner. Zit jij in deze positie? Schaf dan dit wandspeeltje (klik hier) dan aan.
7. Masturberen tijdens een relatie maakt je een vreemdganger
FABEL!
Met wie? Met jezelf? Nee, tuurlijk is dat geen vreemdgaan. Dikke kans dat je partner het ook gewoon doet.