Snapchat stories: deze types heb jij sowieso in je lijst

giphy
We wisten al dat er op facebook hele vervelende mensen te vinden zijn. Deze zijn er echter niet alleen op Facebook. Ook op Snapchat zijn er fanatiekelingen die ons van alles laten zien wat we niet willen zien.

De Vloggers

Ze voelen zich Enzo Knol, ze voelen zich SnapKing. Ze laten je hun hele leven zien. We hebben hier niet om gevraagd hoor.. Van een wc-bezoekje tot wat ze ontbijten, tot aan hun oma die op sterven ligt. Alles leggen ze vast. We weten niet helemaal wat we hier van moeten denken. Wie boeit het dat je weer in de Mac zit? Het is al de zoveelste #cheatday voor jou deze week. Dikke koe. Waarschijnlijk stoppen we op een gegeven moment dan ook gewoon met het kijken van hunstories.
giphy

The crazy catlady

We kennen haar allemaal. Dat ene meisje dat alleen maar foto's en filmpjes van haar katten kan plaatsen. Jaha, we weten nu wel hoe schattig je kat is. Maar w e don't fucking care.
giphy

The dickpic

We hopen dat jullie deze nog nooit in iemands verhaal hebben zien staan. Helaas hebben wij 'm wel eens in de privé snaps gehad. Je wordt 's ochtends wakker en plotseling heb je allemaal snapchats van ene Bas. Bas? Ja, die ene met wie je 1 tinderdate hebt gehad.
Oké, ben benieuwd wat hij te zeggen hee... WAT? Jongen, vond je het nodig om meteen drié dickpics te sturen? Wat is het sowieso met dickpics? Sinds wanneer vinden vrouwen dat geil? Nou, wij in ieder geval niet.
giphy

De Playbackers

In de club, thuis of op straat. Ze kennen geen schaamte. Volledig synchroon, ehh juist niet, playbacken ze mee met verschillende nummers. Het is alleen maar awkward om naar te kijken. Waarom doe je dit?
giphy

De Zelfgeilers

Zelfs boys doen het. Dit is misschien wel het meest awkward type persoon op Snapchat. Ze filmen zich van onder naar boven, of andersom. Tussendoor likken ze hun lippen. Knipoogje hier, eenlipbitedaar. Dus?! Wat wil je hiermee bereiken? "Kijk mij eens lekker zijn". Kill yourself(ie) please.
giphy