7x nieuwe seksstandjes die het proberen meer dan waard zijn

seksstandjes
Van spin tot dolfijn: op het gebied van seksstandjes is de keuze reuze en daardoor soms nog een onbekend terrein. Wedden dat er nog tientallen standjes zijn die jij en je sekspartner nog níet hebben uitgeprobeerd?Voor ons ging er in ieder geval een hele wereld open. Daarom hebben wij een geile lijst voor je opgesteld met spannende en lekkere standjes. Wie weet haal jij er voor vanavond nog wat inspiratie uit voor in bed.

Seksstandjes

Geen stress als jij fronzend deze lijst doorneemt. Want eerlijk, bij het raden van deze 'nieuwe' standjes zaten wij er ook flink vaak naast...

1. De schaar

Onze guess: Ehh..
Was dat niet iets wat vooral lesbische koppels doen? Wij wisten niet zo goed wat we ons hierbij moesten voorstellen. Iets met verstrengeld in elkaars benen, maar hoe? How to:
Dit is een standje waarbij het meisje op haar rug ligt, met één been gestrekt op het bed/de bank/keukentafel en het andere been opgetrokken. Wat de rol van de man hierin is? Hij penetreert haar knielend tussen haar benen in. Krijg je hier al Kamasutra vibes van? Mooi, knallen maar!

2. De dolfijn

Onze guess:
OK... WTF. Bij de schaar hadden we al weinig beeld, maar bij deze al helemaal niet. Misschien heeft het meer te maken met het geluid dat je maakt ofzo. In pornofilms klinkt het geluid dat de vrouw maakt soms inderdaad wel net als een erotische dolfijn. How to:
Nee, het ligt niet aan het heftige geluid. Het is een standje voor de luiere vrouwen onder ons. De vrouw ligt hier namelijk lekker relaxt plat op haar buik. De man komt vervolgens op haar liggen en penetreert haar. Onduidelijk hè? Klopt, probeer het lekker zelf uit.

3. De dirty-dangle

Onze guess:
Deze klinkt in ieder geval héél stout. Dangle betekent 'bengelen', maar we kunnen ons hier niets anders bij voorstellen dan een slappe piemel, en das lastig tijdens het uitvoeren van seksstandjes.
How to: Nee, de man bengelt niet. De vrouw bengelt. Ze hangt met de helft van haar rug over het bed, met haar hoofd naar beneden terwijl ze gepenetreerd wordt. Wat hier leuk aan is? Wanneer je met je hoofd naar beneden hangt stroomt het bloed naar je hoofd en tja.. daar word je kennelijk bloedje geil van.

4. De lustful leg

Onze guess:
Wat bedoelen ze hier met 'leg'? Dit kan volgens ons meerdere betekenissen hebben, en we hebben het nu toch over seks... Iets met het derde been dus?! How to:
Gevalletje wilde fantasie, want blijkbaar bedoelen ze bij dit standje met been ook echt been. De vrouw moet namelijk haar been in de nek van de man leggen. Ah, ja... lenig ofzo?

5. De carpet-burn

Onze guess:
De vloerkleed brandwond? Wat? How to:
Het heeft dus te maken dat je met je knieën op de grond zit en je daar je knieën aan kan branden. Bijvoorbeeld als je je partner een goeie blowjob geeft. (Hier lees je waarom sommige vrouwen daar een hekel aan hebben.)
Kom op mr. Kamasutra, is dat echt de beste naam die je kon bedenken?

6. De bridge

Onze guess:
We kennen wel het bruggetje wat we vroeger deden om te laten zien hoe super fucking
lenig we waren. Maar lijkt me niet dat je in die positie seksstandjes uitvoert, toch? Of doelen ze hier op de tower bridge? How to:
Nee, je hebt dus niet in die positie seks. Het is erger. De man moet een soort brug maken tussen twee meubels door er tussen te liggen en te steunen op beide meubels met hoofd en voeten. Vervolgens moet de vrouw daar óp gaan zitten. I mean, dan heb je echt een Tarzan nodig.

7. De spider

Onze guess:
Uhm. Ieuw? We kunnen ons wel voorstellen dat je wellicht samen fuseert tot een soort achtpotig monster, maar toch klink het een beetje gek. How to:
Eigenlijk hadden we niet eens ongelijk. De man en vrouw liggen namelijk allebei op hun rug en kruisen hun benen zo langs elkaar dat het net een spin lijkt. Hier laten we het verderop. Het is nu hoogtijd voor actie in de taxi!
Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaand filmpje!
PSSSSST! Ben jij een écht wild meisje of een wild ventje en ben jij niet te temmen? Let dan even heel goed op! RUMAG heeft namelijk een nieuwe WILDE WOENSDAG lijn. ( Klik hier voor een shirt met WILD MEISJE en klik hier voor eentje met WILD VENTJE ). Wedden dat je hem leuk vindt!