Dit vind Nederland van realityshow De Bauers

bauers
Na een afwezigheid van maar liefst twintig jaar is de populaire realityserie 'De Bauers' terug op de Nederlandse televisie, en het publiek is er dolenthousiast over. Frans Bauer, Mariska en hun kinderen betoveren opnieuw de harten van de kijkers met hun kenmerkende humor, warmte en oprechtheid in 'De Bauers: 20 jaar later'.

 Eerste aflevering De Bauers

In de eerste aflevering krijgen kijkers een kijkje in het leven van Frans Bauer, die bijna vijftig wordt en worstelt met het ouder worden. Zijn zonen nemen de kans om wat plagerige opmerkingen te maken over zijn grijzende haar en gewicht. Naast de komische momenten toont Frans ook zijn emotionele kant, zoals zijn bezoek aan het graf van zijn overleden vader en zijn zorgen om de gezondheid van zijn moeder.

Reacties 

Het langverwachte nieuwe seizoen wordt met open armen ontvangen door het publiek, wat blijkt uit de overvloed aan lovende reacties op sociale media. Kijkers prijzen de Bauers als een leuke, liefdevolle familie zonder pretenties. Ze beschrijven het programma als prachtige televisie en genieten intens van de hereniging met deze geliefde familie op het scherm.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…