Hélène Hendriks doet zéér pikante onthulling

screenshot 2024 05 20 at 202951
Op zondagavond is het zoals elke week weer tijd voor De Oranjezondag. In de laatste aflevering doet presentatrice Hélène Hendriks een opvallende onthulling over het soort geschut dat ze gebruikt onder de lakens.

Taboe

Tijdens het programma was de 77-jarige Catherine Keyl te gast, die vindt dat er geen taboe moet zijn op het gebruik van de luchdrukvibrator de Satisfyer. Hélène had de cougar gisteravond aan haar talkshowtafel zitten, enkele weken nadat deze Harry Mens shockeerde met haar Satisfyerverhaal. "Is zo’n excuusbrief niks voor jou richting Harry Mens? Je hebt wel wat goed te maken! Je hebt z’n hele show gekaapt met je satifsyer!,'' lacht Hendriks. Daarna, een stuk serieuzer: “Werkt het echt zo goed die satisfyer?”

Grote verbazing

Hendriks beweert namelijk dat ze het seksspeeltje zelf 'nog niet gebruikt heeft'. Dit tot grote verbazing van Catherine: "Echt niet? Had ik dat geweten, dan had ik er een voor je meegenomen." Talkshow sidekick Rutger Castricum valt het gesprek binnen en vraagt zich af wat voor kleur de dames eigenlijk hebben. "Een roze", antwoordt Catherine.

Spannende vraag

Hélène geeft vervolgens toe ook in het bezit te zijn van de luchtdrukvibrator: "Ik heb een paarse" , tot groot genoegen van Catherine. Deze is blij de informatie toch bij Hélène ontfutseld te hebben. Hélène richt zich dan tot Davina Michelle, die ook aan tafel zit: "En jij?" Daar wil de zangeres verder niet over uitwijden. “Heb je voor mij geen spannende vraag over het Songfestival ofzo?" Ieder zijn eigen ding, dus. 

Liefdesleven

In februari kwam het verhaal naar buiten dat Hélène een relatie zou hebben met de ruim twintig jaar oudere Frans Vinju. Ze heeft haar liefdesleven lange tijd ‘verborgen’ gehouden, al was dit volgens haar niet bewust. “Maar als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram”, vertelde ze onlangs aan Weekend