Frans Duijts doet zéér pikante onthulling

30292151 bsr agency 1
Volkszanger Frans Duijts blijkt wel van een avontuurtje onder de lakens te houden. In een interview met Beau Monde onthult hij nogal interessante fantasieën te hebben, waarin zijn vrouw gelukkig wel inbegrepen is.

Vrijbrief

Frans is al lange tijd samen met zijn vrouw Marloes, maar dat weerhoudt hem er niet van te dromen over ander vrouwelijk schoon. Als hem in het interview gevraagd wordt wie zijn celebrity crush is, vertelt hij: "Ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd: 'Als ik de kans krijg om met Charlize Theron in bed te duiken, dan doe ik dat. Zij is zo'n ongelofelijk mooie vrouw. Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven, sterker nog: zij doet mee, haha." Fijn in ieder geval om te horen dat Marloes ook graag van de partij zou zijn. Of Charlize Theron enthousiast zou worden als ze over dit voorstel zou horen, is nog een tweede.

Gekke berichten

Toch benadrukt de 44-jarige zanger dat hij altijd monogaam is geweest in zijn huwelijk. "Ik ouwehoer en ik flirt, dat vind ik leuk", zegt hij. "Maar dat is het". Toch krijgt Fransje soms wel gekke berichten in zijn inbox. "Ik heb een management dat mijn socials beheert, maar ik kijk zelf ook altijd wat er binnenkomt. Toevallig kreeg ik van de week een foto van een vrouw die via de weerspiegeling van haar autoraam een foto had gemaakt van haar ontblote borsten. Daar moet ik dan om lachen, maar ik denk ook: je weet dat ik getrouwd ben, toch?"

Rode Ferrari

Duijts werd minder dan een jaar geleden nog bekritiseerd omdat hij had besloten om opnieuw te investeren in een opvallende rode Ferrari. Terwijl sommigen het zagen als een teken van succes en het hem gunnen, waren er ook critici die het als opschepperij beschouwden. Alhoewel zijn vrouw dus blijkbaar staat te popelen op een trio met Charlize, was ze over de nieuwe vierwieler minder enthousiast. "Marloes heeft niet zoveel met dit soort auto's", zei Frans. "Ze vindt het leuk voor mij. Zij zegt ook van: Frans, als jij dat wil moet je het doen. Maar laat mij maar gewoon in mijn auto zitten.