Tranen vloeien in Kopen zonder Kijken om fertiliteitstraject

screenshot 2024 05 07 at 193109
In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken is het de beurt aan Ferdos en Marlou. Zij hebben niet alleen het kopen van een nieuwe woning aan hun hoofd, maar ook andere struggles. De tranen vloeien als ze hun verhaal vertellen aan Martijn Krabbé, Alex van Keulen en Bob Sikkes.

Vruchtbaarheidstraject

Het koppel is inmiddels ruim twaalf jaar samen, waarvan anderhalf jaar getrouwd, en ze hebben nog één grote wens: samen een kindje krijgen. Daarom zijn ze in het programma ook op zoek naar een groter koophuis. In de aflevering doet het stel een boekje open over het vruchtbaarheidstraject waar ze op dat moment middenin zitten:“Bij Kopen Zonder Kijken lijkt het alsof het op bestelling gaat, maar dat is natuurlijk niet altijd zo.”

Tranen

Marloes vertelt dat het paar al een hele tijd moeite heeft om zwanger te worden: "We zijn inmiddels 3,5 jaar verder en de kamer die de kinderkamer had moeten worden, is nog steeds leeg. Want het gaat gewoon niet altijd zo makkelijk en bij ons helaas ook niet", zegt Marloes in tranen. "De wens is heel groot, de liefde is er en we zijn er ook van overtuigd dat we een liefdevol huis kunnen bieden", vult een eveneens geëmotioneerde Ferdos aan. "Maar het is niet vanzelfsprekend."

Diepgewortelde wens

“Dat heeft een grote impact op jullie leven zie ik”, merkt Bob op. Niet alleen de twee deelnemers, maar ook Alex van Keulen wordt emotioneel door de woorden van Ferdos en Marlou. Als hij het stel hoort praten over hun niet vervulde kinderwens, krijgt hij het even te kwaad. "Dat is toch iets waar je niet bij stilstaat als je een kinderwens hebt", zegt hij later voor de camera over dat moment. "Iedereen gaat er maar van uit dat het automatisch gaat en lukt. Het is zo'n diepgewortelde wens bij deze twee jonge mensen. Ik hoop van harte dat het gaat lukken voor ze, maar het raakte me wel, ja."

Bekijk het fragment HIER.