Kopen Zonder Kijken-stel wekt agressie op bij kijkers

martijn en boy in kopen zonder kijken 1275x528
In de nieuwe aflevering van televisieprogramma Kopen Zonder Kijken zien we hoe het team op zoek gaat naar een huis voor Martijn en Boy. Kijkers valt het echter op dat het stel totáál niet enthousiast is, zelfs na alle inspanningen van de programmamakers.

Enorme waslijst

Martijn en Boy waren gelukkig in Utrecht in een huurappartement, maar zochten tóch een koopwoning in Deventer. Ze willen terug naar hun roots, want ze komen uit Twente en vrienden en familie wonen daar dus nog. Maar de problemen beginnen al met de enorme waslijst aan eisen die het koppel stelt aan hun nieuwe stulpje. Wanneer makelaar Alex de opsomming onder ogen geschoven krijgt, hangt zijn kaak nog net niet op de grond: "Nou wordt het een beetje te gek!"

Budget

Het stel wil onder meer een eengezinswoning in een rustige wijk met een oprit die groot genoeg is voor twee auto’s. Ook moet de woning duurzaam zijn én beschikken over drie slaapkamers, want er zijn wensen voor een gezinsuitbreiding: "Een hond, of misschien wel voor kleine mensjes van de familie." Dit alles voor een bescheiden budget van slechts 440.000 euro.

Tiptop in orde

Met het zweet op de rug lukt het Alex uiteindelijk toch om een geschikt huis te vinden voor Martijn en Boy. Daarvoor was er voor het stel telkens wel weer een reden waarom ze een pand niet zagen zitten, mede omdat ze geen goede klussers zijn. Het kot moet dus tiptop in orde zijn.

Onsympathiek

Maar wanneer presentator Martijn Krabbé langsgaat bij het koppel omdat hun droomhuis dan eindelijk gevonden is, valt het kijkers op dat vooral Boy niet érg enthousiast reageert. "Het zijn wel emotionele flatliners. Het enthousiasme druipt er niet echt af”, schrijft een kijker op X. Een ander vindt Boy niet sympathiek overkomen. "Ik vind de jongen met bril op zich wel sympathiek, die ander daarentegen…”

Poll