Gordon opgenomen in ziekenhuis in Dubai

eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6injvzgrlbhbyywf0l3vwbg9hzhmvmjayms8wos9hb3jkb24uanbniiwizwrpdhmionsicmvzaxplijp7indpzhroijoxotiwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
In Dubai is Gordon opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie die vandaag zal plaatsvinden. De zanger en presentator deelde eerder deze week beelden vanuit zijn nieuwe appartement in Dubai, maar bracht ook minder leuk nieuws naar buiten.

Operatie Gordon

Gordon onthulde dat hij al een jaar lang last heeft van een gescheurde meniscus, wat hem heeft doen besluiten tot een operatie. Hij verklaarde: "Ik heb een knieoperatie. Dat is wat minder leuk, maar ik heb een gescheurde meniscus. Daar loop ik al een jaar mee te kwakkelen." De operatie zal plaatsvinden in Dubai, waar hij momenteel verblijft. Gordon vraagt om gelukswensen voor zijn ingreep.

''Gelukkiger dan ooit''

Ondanks de tegenslag van de aanstaande operatie, meldt Gordon dat het goed met hem gaat. Hij deelde eerder deze week op Instagram dat hij gelukkiger is dan ooit. In een bericht schreef hij: "Vraag me of ik nu gelukkig ben! Jullie slechte woorden en al die negatieve shit hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben!" Gordon plaatste bij dit bericht twee foto's waarop duidelijk te zien is dat hij is afgevallen.