Katja Schuurman denkt dé oplossing te hebben tegen soa: ‘Belachelijk!’

katja schuurman
Het overkomt ons allemaal wel eens: een koortslip. Zo ook de befaamde Costa!-ster Katja Schuurman. Maar, mevrouw Schuurman heeft hier dé perfecte oplossing voor. Deze totaal niet effectieve oplossing probeert ze haar volgers aan te smeren, maar het ziet ernaar uit dat maar weinig volgers voor deze marketingtruc vallen…
Dat het niet verschrikkelijk goed gaat met de klussen van Katja Schuurman is te merken: eerst postte ze zonder gêne een foto van haar borsten in een Instagram story, nu heeft ze een sponsordeal met Frecious Slow Juice. Met de juices van het bedrijf kun je volgens Katja je hele lichaam reinigen én werkt het zelfs tegen herpes, in vorm van een koortslip.
In een Instagram-video legt Katja uit dat haar lichaam toe is aan een cleanse, want ze heeft een koortslip. ‘Dat zal in ieder geval zeggen dat mijn lichaam wat schoner mag.’ Precies, maar wat Katja even niet doorheeft, is dat het herpesvirus niet door een of ander sapje je lichaam uitgaat. Sterker nog: die blijft voor altijd in je lichaam zitten.
Tekst gaat door onder de video.

Volgers trappen er niet in

In de comments van de Instagram-video gaan mensen los. Zo comment iemand: ‘Er is geen detox op aarde wat herpes (koortslip) weghaalt. Lekker mensen in de zeik nemen.’ Andere mensen vallen haar persoonlijk aan: ‘Nu nog stoppen met snuiven’ en ‘Je klonk van de week bij Roddelpraat aardig dronken lieve dame’.

Alcohol- en drugsverslaving

Die laatste comment slaat op de alcohol- en drugsverslaving waar Katja begin dit jaar voor uitkwam. De actrice heeft last van dwang, daarnaast had ze vanaf haar 14e tot haar 20e een eetstoornis. Ook geeft ze toe verslavingsgevoelig te zijn. ‘Alcohol en drugs waren voor mij een manier om mijn dwang te dempen’, zegt ze tegen ADF Stichting. Nu gebruikt ze medicatie voor haar dwang en stelt ze dat ze gelukkiger is dan ooit.
Beeld: ANP