Door déze verandering in Whatsapp gaan mensen over de rooie

whatsapp 1
Whatsapp-gebruikers zijn bepaald niét blij met recentelijke aanpassingen van de applicatie. Eerst konden sommigen de vinger er niet op leggen wat er precies veranderd was, maar het blijkt nu te gaan om de woorden 'Online' en 'Typen' die met een hoofdletter zijn geschreven in plaats van een kleine letter.

Nieuwe functies

WhatsApp is een van de populairste berichten apps ter wereld. De ontwikkelaars bouwen regelmatig nieuwe functies of passen het ontwerp aan om de boel wat op te fleuren. Onlangs hebben we gezien hoe WhatsApp een kleurloze bovenbalk introduceerde in bèta, terwijl het nog niet zo lang geleden op grote schaal de veegbare navigatiebalk introduceerde.

Verontwaardiging

En nu dus de verandering van deze twee woorden. No big deal, zullen sommigen misschien denken. Maar niets blijkt minder waar. Velen blijken verontwaardigd over de verandering. De meeste mensen zijn niet boos over het nieuwe uiterlijk zelf, maar over het feit dat het überhaupt veranderd is. Eén bericht op X/Twitter, dat sindsdien meer dan 2.000 keer opnieuw is gedeeld, las"WhatsApp heeft de online-status veranderd van online in Online. Dit heeft me naar het westen gestuurd.......waarom zou je me zo van streek maken." 
Bekijk de video hieronder om de wijzigingen te zien:

Niet alle apparaten

Niet alle apparaten hebben vooralsnog echter deze indicatoren met hoofdletters. WhatsApp op iPhone maakt de typ- en online-indicatoren hoofdletters, maar de Android-smartphone lijkt voor de meeste gebruikers nog steeds de kleine letters te hebben. Voor nu dan.