Wesley Sneijder en Theo Janssen maken overstap naar Ziggo Sport

50383695 bsr agency 1
Wesley Sneijder en Theo Janssen gaan het analistenteam van Ziggo Sport versterken, zo maakt de zender bekend in een persbericht. Ziggo heeft de rechten voor de Champions League, Europa League en Conference League. Sneijder en Janssen zullen de Europese wedstrijden gaan analyseren.

Verandering

Wesley schuift als vaste tafelgast normaal gesproken altijd aan bij Veronica Offside met Wilfred Genee en we zien Theo met enige regelmaat als analist bij RTL. Hier zal dus binnenkort misschien verandering in komen. Bij Ziggo waren Rafael van der Vaart, Marco van Basten, Ruud Gullit en Youri Mulder werkzaam als analisten; Khalid Boulahrouz, Ronald de Boer en Royston Drenthe komen daarbij.

Presentatie

Eerder was al bekend dat Hélène Hendriks de presentatie zal gaan verzorgen. Dat doet ze samen met de jonge Noa Vahle, die de verslaggeving op haar rekening zal nemen. Vahle stopt als hockeypresentator bij Viaplay, waar ze in 2022 begon. Samen met Anne-Greet Haars nam ze de Tulp Hoofdklasse heren- en hoofdklasse dameshockey voor haar rekening. "Ik maak dit seizoen af bij Viaplay en daarna stop ik. Ik kan het niet meer combineren met mijn werkzaamheden voor Ziggo Sport. Ik ben dan van maandag tot en met vrijdag op pad voor Europees voetbal”, aldus de dochter van Linda de Mol.