Zieke transformatie: Kelly Osbourne valt 40 kilo af

web photo editor 1
Kelly Osbourne, dochter van Ozzy en Sharon Osbourne, deelt op Social Media dat ze 40 kilo lichter is. Volgens haarzelf heeft ze geen controversiële middelen gebruikt om dit resultaat te bereiken, maar is deze transformatie te danken aan haar eigen doorzettingsvermogen.

Vals spel

De reden dat mensen haar verdenken van vals spel is omdat Kelly in een eerder interview met E! News aangaf interesse te hebben in diabetes medicijn Ozempic, waardoor de kilootjes er automatisch vanaf glijden. "Ik vind het fantastisch”, liet ze toendertijd weten. "Er zijn miljoenen manieren om gewicht kwijt te spelen. Waarom zou je het niet doen via iets dat niet zo saai is als sporten? Mensen haten het, omdat ze het willen gebruiken. En de mensen die er een hekel aan hebben, zijn de mensen die het in het geheim doen of boos zijn omdat ze het niet kunnen betalen. Helaas is het nu heel duur, maar dat zal op termijn niet meer zo zijn, want het werkt echt.”

Misselijk

Haar moeder, Sharon Osbourne, is ook een kleine 40 kilo kwijtgeraakt door het diabetes medicijn. "Ik ben een paar maanden heel ziek geweest”, gaf ze daarna eerlijk toe in The Talk. "De eerste maanden was ik heel misselijk. Ik had heel de dag door last van mijn maag.”

Geen Ozempic

Sharon's dochter beweert op haar beurt dat ze is afgevallen door suiker en koolhydraten uit haar dieet te schrappen. "Ik weet dat iedereen denkt dat ik het wel gebruikt heb”, aldus Kelly. "Ik heb echt geen Ozempic gebruikt, maar ik weet waarom iedereen denkt van wel. Mijn moeder Sharon Osbourne heeft het wel gebruikt. Ik had zwangerschapsdiabetes en ik moest het gewicht verliezen dat ik tijdens de zwangerschap was aangekomen. Anders liep ik een groter risico om daadwerkelijk diabetes te krijgen, wat ik niet wilde. Door suikers en koolhydraten te schrappen, ben ik snel afgevallen.”

Bekijk hier de before and after: