Horrorfans opgelet: deze nieuwe bioscoopfilm ‘Sting’ moet je gezien hebben

sting still 1
Ben jij ook zo bang voor spinnen? Nou, deze bioscoopfilm gaat jouw angst even een stukkie heftiger maken. Maar dat doet natuurlijk niet af aan het feit dat je deze horrorfilm absoluut met een heerlijke bak popcorn gezien moet hebben. O ja, vergeet je je popcorn niet te checken op kleine spinnetjes?

Sting 

Voor degenen met een spinnenfobie onder ons kan dit nog al eens een kriebelige zit worden, maar de horrorfans gaan los bij de nieuwe bioscoopfilm Sting. In Sting raakt een heel appartementencomplex verstrikt in een ijzingwekkend web wanneer het huisdier van de 12-jarige Charlotte verandert in een bloeddorstig monster. Het meisje vindt een mysterieus spinnetje, en waar wij die misschien plat zouden slaan tegen de muur, maakt zij er haar huisdier van. En je raadt het al: dit kan niet goed aflopen. Mensen in de buurt verdwijnen en al snel beseffen de familie van Charlotte en de bewoners van het appartementencomplex dat ze in de val zitten. Opgejaagd door een gigantische spin met een voorliefde voor mensenvlees. Brrr…

Wanneer zien?

Heb jij nog geen jeuk gekregen? Perfect! Je kunt de film vanaf 25 april in de bioscoop zien. Zie het vooral als een kans om je grootste angst onder ogen te komen, want dit is waar ieder 12-jarig kind (en misschien een paar volwassenen onder ons) nachtmerries over had.