5 dingen die mannen aan vrouwen willen veranderen

giphy
Dat mannen en vrouwen verschillend zijn is inmiddels wel duidelijk. Ook de nodige irritaties spelen hierdoor wel eens op, want af en toe zijn vrouwen echt zo vervelend als een ongestelde kat. Daarom hier een paar dingen die mannen eigenlijk zouden willen veranderen aan vrouwen.

1. Tieten zouden op ooghoogte moeten zitten.

HA. Nu kun je lekker niet meer van die opmerkingen maken als: "Hallo, mijn ogen zitten hier hoor!". De hele dag onbeperkt staren.
giphy

2. Controle over hun eigen hormonen

Af en toe worden wij mannen gewoon helemaal gek van al die hormoonwisselingen. Serieus, we begrijpen er helemaal niks van."Alles goed schatje?" "Ja, prima" "Oke mooi" "Natuurlijk is alles niet goed!". Hoe moeten we dit begrijpen?
giphy

3. Wees geen drama queen

Deze fucker
is oorzaak nummer 1 dat relaties uit gaan. Het lijkt soms wel alsof jullie vrouwen het leuk vinden om ruzie te maken. En wat is dat met die haat voor andere vrouwen...? Mannen houden echt niet van een drama queen, wees gewoon makkelijk en zeik niet zo veel.
giphy

4. Hou op met constant bevestiging vragen

Ja, we vinden je knap. Nee je hoeft er niet uit te zien als Doutzen Kroes. Maar hou op met elke dag bevestiging om vragen en word een beetje zelfverzekerder. Het is irritant.
giphy

5. Lead your own life

Als er iets kut is, is het wel een vriendin die naast jou geen leven heeft. Mannen willen maar al te graag wekelijkse zuipavondjes met de mannen en zitten er echt niet op de wachten om elke avond met jou thuis te zitten. En nee, je mag niet mee naar onze mannenavond. Daarom heet het ook een mannenavond. We willen graag de hele avond grapjes maken over seks en bier en hebben geen zin dat jij straks gaat huilen, omdat ik een vunzige grap maak over de meid die ik ooit heb geneukt. Get your own life please.
giphy