Deze foute en schokkende carnavalskostuums wil je hebben

carnaval rumag header blog
Traditioneel hossen tijdens carnaval lijkt hem weer niet te gaan worden dit jaar. Maar dat weerhoudt jou er natuurlijk niet van het feest der feestenalsnog gewoon te vieren met je eigen vrienden. Daar hoort natuurlijk ook een over the top carnavalsoutfitbij. Met deze foute en schokkende carnavalskostuum ben jij het gesprek van de dag.

Carnaval

Kim Jong-un kennen we allemaal. Hij heerst met harde hand over zijn land en van mensenrechten heeft hij nog nooit gehoord. En af en toe stuurt hij weer een bom de lucht in. De ideale persoon dus als je tijdens carnaval lekker wilt shockeren met je outfit. Geef jezelf het strak opgeschoren kapsel, een zwart pak (misschien met een kussen eronder) en praat de hele avond met een accent.

Lullig

Jezelf verkleden als het meest intieme geslachtsdeel dat er is, is natuurlijk lekker gênant. Er zijn hilarische penispakken te koop. Van opblaasbare kostuums, tot kostuums met teksten als ‘Hold me tight’ ‘Houd mij stevig vast’ pontificaal op de voorkant. En natuurlijk een setje enorme ballen. Er zijn ook peniskostuums die je alleen over je hoofd aantrekt.

Nietsverhullende mankini

Met de mankini weet je zeker dat je opvalt. Dit nietsverhullende lapje stof bedekt alleen je kroonjuwelen. Aan de achterkant zit hij strak tussen de bilnaad. Zorg dus wel dat je achterwerk er strak uitzien voor je de mankini aantrekt. Vooral voor groot geschapen mannen is de mankini een zeer geschikte outfit. Alle aandacht wordt namelijk volledig op je mannelijkheid gevestigd.

Pizza

De ‘pizzadoos’ is een lekker gewaagde outfit. Dit carnavalspak is zowel budgetproof als gewaagd. Zeker als jullie toch al van plan zijn een pizzaatje te bestellen. Het enige wat je draagt, is een pizzadoos bij je edele delen. Voor de rest heb je niets aan. Zorg er wel voor dat de pizzadoos strak genoeg om je middel zit en voorkom bukken zoveel mogelijk. En ben je net buiten in de kou geweest? Dan zou ik even wachten met vragen aan een dame of ze zin heeft in een lekker pizzaatje.