10 dingen die je nog niet wist over René Watzema: ‘Ik FaceTime op de wc'

rene rumag header blog
Zeg je RUMAG, dan zeg je René Watzema. Het RUMAG gezicht is wekelijks te zien in shows als 'Temptation Thristday' en 'De Roddelloog', maar schittert nu ook tijdens de RUMAG theatershow op de planken.

Rumag theatershow

Van de haat voor je ex tot de liefde voor fastfood. In onze theatershow, die door niemand minder dan onze eigen René Watzema wordt gehost, zullen al jouw hilarische en gestoorde gedachtekonkels voorbij komen. Maar wat zijn zijn gedachtekonkels eigenlijk? Om daar achter te komen, stelde we René tien belangrijke vragen om hem beter te leren kennen.

René Watzema

Als je een dag van het andere geslacht zou zijn, wat zou je dan doen?
'Ik zou toch willen weten hoe is het is om een string te dragen terwijl je een tampon in hebt. Ook zou ik misbruik maken van het vrouwzijn en zorgen dat ik gratis kan stappen en uiteten.' Wat doe je als je op de wc zit?
'Mijn behoeftes, maar het komt ook best vaak voor dat ik iemand facetime.' Googel je jezelf weleens?
'Wel gedaan, maar doe ik niet meer. Mensen zijn duidelijk meer geïnteresseerd in mijn moeder.' Wat is het gênantste wat je ooit hebt gehad tijdens een optreden?
'Ik heb weleens mijn broek laten zakken aan het einde van de show en toen de gastvrouw bloemen kwam brengen, dit was nogal ongemakkelijk.' Dilemma: nooit meer een schone onderbroek óf nooit meer je tandenpoetsen?
'Nooit meer een schone onderbroek. Deze kan je tenslotte op vier manieren dragen en ook zonder onderbroek kom ik de dag wel door. Tenzij mijn voorhuidje tussen mijn rits komt...' Als je een naam voor jezelf zou mogen kiezen. Hoe zou je dan willen heten? 'René Watzema.' Kijk je na een grote boodschap in het toilet voordat je doortrekt? 'ZEKER WETEN! Natuurlijk!' Wat is het domste wat je ooit hebt gedaan? 'Ik zou niet weten waar ik moet beginnen.' Dilemma: Nooit meer zoenen of nooit meer seks?
'Is dit een Dilemma? Nooit meer zoenen hè hè!!!!' Plas je weleens in het zwembad?
'UITERAARD!!!'
Benieuwd naar wat René nog meer te vertellen heeft? Bekijk het onderstaande overzicht en zorg dat je een kaartje bemachtigd! Klik hier voor het theateroverzicht.