B&B Vol Liefde-Marian smoorverliefd op 14 jaar jongere adonis

marian bb vol liefde
Love is in the air: en dit niet alleen voor de jongere generatie. Marian (70), bekend uit televisieprogramma B&B Vol Liefde is smoorverliefd op haar vriend. In Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt grijpt de misdaadverslaggever zijn kans om madame eens goed aan de tand te voelen over haar liefdesleven.

Zorgzame man

Hoewel Marian tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde niet de ware vond, is ze nu tóch weer helemaal gelukkig in de liefde. Ene Ronald stuurde haar na het programma een berichtje, waarna de vonken al snel oversloegen. In gesprek met De Telegraaf deed Marian al eerder een boekje open over haar liefdesleven. "We zijn elkaar aan het ontdekken en dat voelt goed. Hij is een zorgzame man, die veel liefde aan mij geeft", volgens de diva.

14 jaar jonger

Blijkbaar heeft Marian wel een zwak voor de jongere schonen: haar nieuwe liefde is maar liefst 14 jaar jonger. "We hebben op heel veel vlakken dezelfde klik. Daarom zie ik het wel goedkomen tussen ons. Hij is veertien jaar jonger, maar dat vormt in ons geval geen struikelblok," vertelde ze. Blijkbaar accepteert hij haar ook helemaal zoals ze is. "Het allerbelangrijkste is dat ik in zijn gezelschap op mijn gemak ben. Ik kan zijn wie ik ben. Samen op de bank in mijn oude kloffie, zonder make-up op."

Cougartje

Tegen Kees vertelt Marian nu ook openhartig over haar jonge spetter. "Ik begin van hem te houden, hoe meer ik hem leer kennen." De misdaadverslaggever wil ook weten wat zijn grootste onhebbelijkheid dan is, alles is immers niet perfect. "Hij heeft een te dikke buik, maar daar gaat-ie aan werken, zegt-ie." Blijkbaar weet Kees wel nog niet hoeveel jaartjes haar boy toy dan precies telt. Als ze hem dit vertelt, vliegt hij nog net niet door het dak. "Hè! Nee joh! Dus jij bent eigenlijk een soort cougartje?!