Kijken: 'Fijn Weekend' doet je huilen van verdriet én van het lachen

663b7af5b28b0
Morgen zijn de meesten van ons vrij én is het bewolkt, dus wat dacht je ervan om na een terrasje overdag ‘s avonds knus op de bank te kijken met je favoriete wijntje en een geweldig goede film. Het aanbod is tegenwoordig reuze, dus daarom helpen wij je even een handje. Met dit keer in de spotlight: Fijn Weekend!
Wij houden enorm van drama en we hopen jullie ook. Fijn Weekend is dé komediedrama die je gezien moet hebben. Niet alleen zullen er momenten zijn dat je misschien wel een traantje wegpinkt, ook zul je je ongetwijfeld schaterlachend op de bank bevinden. Wat wil je nog meer? Dat dachten we al.

Fijn Weekend

Fijn Weekend gaat over een hechte vriendengroep die bij elkaar komt op een herdenkingsweekend in Frankrijk om hun overleden vriend te eren. Maar dan gaat het los: de weduwe neemt haar nieuwe vriend mee en de hele sfeer slaat daardoor. Er ontstaan allerlei gekke verhoudingen waar jij je wenkbrauw van optrekt en de emoties lopen sterk op. Maar, dit alles met een heleboel flauwe grapjes die soms bijna niet door de beugel kunnen. Daar houden we van, hè.
In de film zitten zeker bekende gezichten: Lisa Zweerman kun je bijvoorbeeld kennen van Costa!! en Rokjesdag. Verder bestaat de cast uit de volgende namen: Steef de Bot, Carolien Spoor, Kay Greidanus, Sarah Chronis en Aus Greidanus.
Fijn Weekend kun je zien op Netflix. Nog niet overgehaald? Bekijk dan de trailer hieronder.