Oelinda reageert voor het eerst op pijnlijk vertrek De Bachelor

img 0422
De Bachelor-kijkers kunnen dit moment niet uit hun hoofd zetten: het pijnlijke vertrek van Oelinda. Niemand leek het zien aan te komen, dat Paul haar niet heeft gekozen. Op haar eigen website met blogs heeft Oelinda eindelijk gereageerd op haar vertrek en wij vatten het effe voor je samen!
Oelinda was vrij zeker van haar zaak: ze dacht dat ze zou eindigen in de top twee van de Bachelor Paul. Echter was niks minder waar; Paul legde uit dat hij na al die tijd en na al die één-op-één dates nog steeds ‘geen hoogte kan krijgen’ van haar. Oelinda geeft toe dat ze deze uitspraak wel herkent in haar leven buiten de prachtige video in De Bachelor: “Die heb ik vaker teruggekregen van mannen. Misschien ben ik naar mannen toe ook wel niet zo open als ik claim te zijn. Als jullie me een beetje kennen weten jullie waar dit vandaan komt en hier deel ik later of ergens anders graag meer over.” 

Al uitgecheckt

Oelinda was als het ware al uitgecheckt. Paul had het idee dat hij zo hard aan haar moest trekken, dat hij niet de ware haar heeft leren kennen. “Ik kon in deze omgeving mezelf niet volledig laten gaan op dat vlak en ik had mezelf er ook al bij neergelegd dat het niet zou gebeuren. Ik was als het ware al uitgecheckt.”

Lieve noot

Ze sluit af met een positieve, lieve noot voor de andere dames: “Laten we dat nooit vergeten: je luisterend oor, een glimlach, een stom grapje wanneer het eigenlijk veel te warm is om te lachen. Het doet ertoe, je maakt indruk.”