Déze omzet maakt Yvonne Coldeweijer met webshop

screenshot 2024 05 26 at 143309
Naast haar mega bekende juicekanaal heeft roddelkoningin Yvonne Coldewijer ook een kleding webshop. Hoeveel zet madame daar eigenlijk mee om?

Dik inkomen

Onlangs werd bekend dat Yvonne op haar Juicekanaal 4.271 abonnees heeft, die 9 euro per maand betalen voor exclusieve roddeltjes. Uit een simpele rekensom blijkt dat ze daarmee zo'n 38.000 per maand opstrijkt. Maar dat is niet haar enige inkomen: haar webshop draait ondertussen ook lekker door. 

Miljoen

In haar Podcast De Juice Show vertelt Yvonne nu wat voor marges ze op haar kleding maakt. “Je koopt iets in voor 15 en dat verkoop je dan voor 30 plus btw. Vorig jaar heb ik een miljoen omgezet met de webshop, maar dat is dus niet winst.”  Hoeveel winst ze heeft overgehouden aan de kleurige lapjes stof? “Dat was bijna nul, want ik heb een winkel toen geopend en ik had vijf man personeel, dus ik heb wat foutjes gemaakt, dus ik heb bijna geen winst gemaakt van die miljoen omzet. Dat is echt janken. Om een miljoen op te maken aan kosten, dat is heel knap, ja.”

Snelle groei

Volgens de Juicequeen houdt ze echt geen cent over aan de webshop, maar vindt ze het gewoon mega leuk om te doen. “Winst? Nou, van de webshop? Nee, geen tonnetje. Echt gewoon minder nog.” Hoe dat kan? “Weet je wat het euvel is als je te snel groeit met kleding? Dus stel: je koopt een klein beetje kleding in, je verkoopt het allemaal. Je hebt het gezien hoe snel dat allemaal uitverkocht is bij mij. In één avond is het allemaal weg. Dan moet je dus meer kleding kopen.”

Geen winst

“Dus van die omzet die je haalt op die kleine batch kleding die je hebt verkocht, moet je eigenlijk meer inkopen. En dat is dus de hele tijd. Dan zit ik mijn winst te investeren in nieuwe voorraad en daarom maak ik geen winst daarmee, omdat ik dus veel groei. Op een gegeven moment dacht ik ook van: ja, Jezus, dit is niet goed om zo snel te groeien", vervolgt ze. Toch heeft Yvonne niks te klagen, met haar 38.000 euro per maand door roddelverkoop zit ze er méér dan warmpjes bij.