Déze series verschijnen in mei op Videoland

echte gooische moeders
Iedere maand wordt er weer nieuwe content geplaatst op streaming platform Videoland. Hieronder zetten we een aantal series die in mei online komen op een rijtje, die we absoluut niet willen missen!

Echte Gooische Moeders - Seizoen 4

Dit vierde seizoen staat bol van de avonturen – dus verwacht een hoop sensatie en gekakel. Leslie heeft haar vliegangst overwonnen en weer de lucht in gaat! Ondertussen is Bo druk bezig met het voorbereiden van haar Griekse droombruiloft, waar alle moeders naar uit kijken.

De Godfather van Oss

De documentaire volgt het onderzoek van politie en justitie naar Martien R. en zijn familie, die zich bezighouden met georganiseerde drugscriminaliteit, wapenhandel en witwassen. Anderhalf jaar lang keek en luisterde de politie mee op plekken waar de familie zich onbespied waande. Voor het eerst vertellen politie en justitie over hun operatie, maar ook andere betrokkenen, inclusief een aantal verdachten, komen aan het woord.

Married at first sight USA- Seizoen 17

Net zoals in de Nederlandse afleveringen ontmoeten singles elkaar voor het altaar en stappen ze gelijk in het huwelijksbootje, maar wel met een over the top Amerikaans sausje.

De Bachelor Reünie

Voordat we afscheid nemen van De Bachelor komen Paul en Rien nog een keertje samen met de 26 dames voor een spectaculaire reünie vol hoogte- en dieptepunten. Er wordt niet alleen teruggeblikt, maar ook gekeken naar hoe het nu gaat met de Bachelors en hun liefdesleven.

Ewout in de Verslavingskliniek

In deze serie gaat Ewout Genemans naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika, kondigt hij aan op Instagram. De serie is vanaf 22 mei wekelijks te zien. Hij gaat daarin in gesprek met verslaafden met allerlei verschillende achtergronden. Hij volgt hen tijdens de behandeling en krijgt zo een inkijkje in het afkickproces.