Fans klagen Madonna aan na urenlang wachten

4512875 bsr agency 1
Eerder deze maand klaagden fans uit New York zangeres Madonna al aan omdat haar concert twee uur vertraagd was. Nu dienden drie bezoekers van haar show in Washington D.C opnieuw een klacht in wegens "een totaal gebrek aan respect" voor haar fans, omdat haar concert wederom urenlang is uitgelopen.

Arrogantie en gebrek aan respect

Madonna's fans stonden na het einde van het optreden om 1 uur ’s nachts als gevolg “gestrand in het midden van de nacht”, en werden “geconfronteerd met beperkt openbaar vervoer en bijgevolg verhoogde vervoerskosten”. De advocaten van de fans in Washington D.C. laten weten: "Consumenten uren laten wachten op haar optreden in een hete, oncomfortabele arena is kenmerkend voor Madonna's arrogantie en totale gebrek aan respect voor haar fans. Madonna en Live Nation vormen in wezen de ergste nachtmerrie voor de consument." De advocaten benadrukken dat de aanklacht niet gaat over ontevredenheid, maar over mensen die naar hun werk moesten of een oppas thuis hadden.

B*tches

De zangeres staat bekend om het regelmatig laten wachten van haar fans bij optredens, waaronder ook in Amsterdam. Maar dit is niet het enige: in 2015 schoot Madonna totaal uit haar slof toen fans haar uitjoelden in Manchester. Dit nadat ze meer dan 3,5 uur te laat op het podium verscheen.“Ik houd er niet van om te laat te komen. En al jullie ‘bitches’ die daarover klagen, mogen jullie bek houden. Het videosysteem werkte niet. We hadden het opnieuw opgestart en waren daarop aan het wachten. Het was totaal geen egoïstische, bitchy, divagedrag. Als jullie diva-trutten willen zeiken hierover, moeten jullie niet naar mijn show komen!” schreeuwde de popster de microfoon in.

Geseponeerd

De aanklachten die in het verleden tegen Madonna werden gedaan, werden later geseponeerd. Omdat dit soort vertragingen niet nieuw zijn in de muziekwereld, zal waarschijnlijk hetzelfde gebeuren met de nieuwe aanklachten.