Gordon slachtoffer geworden van oplichting: 'Klaar mee!'

pixelcut exportjpg
Zanger Gordon deelt op zijn Instagram verdrietig nieuws: hij is namelijk slachtoffer geworden van oplichting. "Ik ben zo klaar met die Chinese websites".

Tegenvallers

Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft Gordon een comeback gemaakt. Enkele weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was daarbij aanwezig. Toch heeft de zanger af en toe nog wel wat tegenvallers te verwerken, zo zien we op zijn Social media.
Bekijk de video hieronder:

Opgelicht

De zanger begint zijn video met een diepe zucht en de vraag: "Zijn jullie ook zo klaar met die Chinese websites?" Hij vertelt daarna dat hij op de Chinese website Temu een aantal schilderijlijsten had aangeschaft. "Er stond op de website 60 a 50 centimeter, dus ik dacht dat is een mooi maatje laat ik ze maar bestellen." De lijstjes kostten 20 euro per stuk.

Beteuterd

Vervolgens laat Gordon beteuterd zien hoe de lijstjes hoogstens in een woning voor een dwerg zouden passen. We zien hoe het miniscule lijstje net in zijn handpalm past. "Wat een oplichtertjes", lacht Gordon zijn verdriet weg. "Echt hoor, ik blijf er intuinen. Wat een honden!"

Nieuwe realitysoap

Onlangs kwam het blijde nieuws naar buiten dat SBS6 Gordon's realitysoap gaat uitzenden. "Ik weet bij God niet wanneer het gepland staat", liet de zanger weten. "Maar we hebben al ontzettend leuke dingen gefilmd. Ik was verrast dat SBS interesse had." Talpa bevestigde dat er inderdaad wordt gewerkt aan een serie rondom Gordon. "Meer informatie volgt op een later moment vanuit SBS6", aldus het mediabedrijf.