Mamma Mia! The Party komt naar Nederland en dit kunnen we verwachten!

mamma mia the party feat 2
Binnenkort komt het vrolijke spektakel 'Mamma Mia! The Party' naar Nederland. Vanaf september is deze unieke show te zien in Rotterdam. Lees snel verder om te ontdekken wie de sterren van de avond zijn!

Castleden

De hoofdrollen in 'Mamma Mia! The Party' zijn onlangs bekendgemaakt. Kaj van der Voort zal een van de leidende figuren zijn, namelijk Adam. Hij zal schitteren naast Horace Cohen, Jeannine La Rose en Belle Zimmerman. Deze getalenteerde acteurs en actrices zijn geen onbekenden in de Nederlandse entertainmentwereld. Horace Cohen, bekend om zijn diverse rollen in Nederlandse films en series, zal de rol van Nikos spelen, de eigenaar van een Griekse taverne. Belle Zimmerman, een opkomend talent, vertolkt de rol van zijn dochter Konstantina. Jeannine La Rose, die eerder een Musical Award won, zal te zien zijn als Debbie, de kok van de taverne.

Mamma Mia! The Party

'Mamma Mia! The Party' is geïnspireerd door de gelijknamige films en het succesvolle theaterstuk. Het publiek wordt meegenomen naar een sfeervol Grieks eiland waar het verhaal van een kleurrijk gezin zich ontvouwt tegen de achtergrond van ABBA’s grootste hits. De setting van de show is een speciaal gebouwde Griekse taverne in de Schiecentrale in Rotterdam. Dit is niet zomaar een theaterervaring; het publiek maakt daadwerkelijk deel uit van de show. Acteurs mengen zich onder de toeschouwers, waardoor je het gevoel hebt zelf op het eiland te zijn. Met nummers als 'Waterloo', 'Super Trouper', en 'Dancing Queen' is stilstaan geen optie.
Dit is niet alleen een musical, het is een totaalbeleving. 'Mamma Mia! The Party' biedt een avond vol vermaak waarbij muziek, theater en een feestelijke sfeer samenkomen. Het belooft een avond te worden waarbij je niet alleen toekijkt, maar ook deelneemt aan het spektakel. Met een looptijd van september 2024 tot januari 2025 biedt deze productie een unieke kans om de magie van ABBA en het charmante Griekse leven te ervaren. Mis deze kans niet om deel te zijn van iets bijzonders in Rotterdam!