Married At First Sight-David is opnieuw smoorverliefd

https3a2f2fcdn kiosk api 2
Muziekliefhebber David werd in televisieprogramma Married At First Sight gekoppeld aan lerares Kim. Alhoewel de vonken er vanaf het eerste moment af leken te spatten, doofde het vuurtje aanzienlijk toen de twee terug waren in het grijze Nederland na hun huwelijksreis op Malta. Nu heeft David de liefde echter weer teruggevonden en vertelt hij aan Telegraaf hoe hij op een roze wolk zweeft.

Twee gezichten

Volgens Kim is David niet wie we denken. De lerares liet namelijk eerder weten dat hij last heeft van een soort gespleten persoonlijkheid. David was volgens haar voor de camera's namelijk een compleet ander persoon: 'Ik wil hem niet afvallen als hij er niet bij is en zichzelf niet kan verdedigen. Maar wat ik op televisie zei, dat hij niet altijd een lieve man is en twee gezichten heeft, daar blijf ik wel bij'. De twee hebben ondertussen ook geen contact meer.

Smoorverliefd

Toch heeft David iemand gevonden die zijn tweede persoonlijkheid wel ziet zitten. Hij laat weten smoorverliefd te zijn op een mevrouw die contact met hem opnam via Social Media: 'Ze nam na de breuk met Kim contact met mij op. Inmiddels hebben we al drie keer gedatet. Het is echt ongelooflijk wat zij bij mij losmaakt'.

Knuffelen voor de spiegel

David heeft er ook geen problemen mee zijn nieuwe liefde te delen op Instagram. De lovers staan gezellig te knuffelen voor de spiegel en dat intieme moment moet natuurlijk even gedeeld worden. Ex vrouw Kim blijft ondertussen wel nog solo door het leven varen. 'Wat betreft de liefde heb ik nog niemand in mijn leven. Maar ik vind het nu ook wel fijn om alles te laten landen en tijd in mijn familie en vrienden te steken. Maar: wat niet is, kan nog komen. Ik sta er zeker voor open', aldus Kim.