ZIEN: Maradonnie begaat grote blunder

editorial landscape
Afgelopen Koningsdag sloeg het noodlot toe voor rapper Maradonnie. Hij vergat de tekst van het nummer Hier mag alles! Tijdens het rappen wist hij de tekst van een ander nummer niet meer en besloot hij dat maar te zingen in plaats van de oorspronkelijke tekst.

Blunder

Kijkers reageren wel positief op de manier waarop de rapper zijn fout oploste. "Hij herstelde zichzelf wel goed", schrijft iemand onder de video. "Hahaha, ik dacht dat het nep was, want die freestyle kwam wel echt goed uit de mond", reageert een ander.

Eigen nummer

Het is niet de eerste keer dat Maradonnie laat zien dat hij niet erg goed op de hoogte is van zijn eigen fabricaties. In een fragment van Marble Mania wordt zijn worsteling met het herkennen van zijn eigen muziek onthuld. Terwijl hij zich in het programma door een curling spel probeert te manoeuvreren, tracht presentator Winston Gerschtanowitz hem te ondersteunen door zijn grootste hit, Engelbewaarder, af te spelen. Echter, tot verbazing van velen, lijkt Marco zijn eigen oeuvre niet te herkennen. De tonen van het lied vullen de ruimte, en hoewel de rapper enigszins op de muziek meebeweegt, lijkt hij zich niet bewust te zijn dat het zijn eigen nummer is dat door de studio schalt. Pas na 10 seconden dringt dit tot hem door.