Tuurlijk ben je gek op je partner, maar elkaar elke seconde van de dag zien? Mwah, best een uitdaging. Normaal gesproken keek je de hele dag uit naar de avond; vaak hét moment om weer lekker een potje te rampetampen. Nu iedereen thuis werkt, is het bespringen van je partner opeens net zo easy als het zappen naar een andere zender wanneer het nieuws enorm gaat vervelen. En dan wordt het toch allemaal een stukje minder interessant.

Bekijk het positief: dit is het moment waarop je álles kunt proberen waar je vriend of vriendin normaal nooit energie of tijd voor had. Geen inspiratie? Don’t worry; wij hebben genoeg spicy tips om te voorkomen dat het allesbehalve saai wordt.

Massageyeeh!

Wil je lekker in de mood komen tijdens deze stressvolle tijden? Verwen elkaar met een massage. Heeft je vriend of vriendin nog wat goed te maken omdat hij/zij weer niet heeft opgeruimd? Neem dan revange en knijp hem/haar soms net een tikkie harder. Heel duurzaam toch, zo’n human stressbal. Wil je het romantisch en sensueel houden? Probeer dan eens een sensuele massage met een massagekaars.

DIT VIND JE OOK LEUK: RITCHY’S ROMANCE SEKSUELE PRIKKELS

Sexy spelletjes spelen

Iedereen heeft het maar over puzzelen en spelletjes spelen met de familie. Allemaal leuk en aardig, maar wat nou als we er een erotische spelletjesavond van maken? Iets minder geschikt voor met de (schoon)familie (ahum) dus we hebben het natuurlijk over zo’n avond met je lover. Wedden dat je een paar leuke erotische opdrachten met dobbelstenen kunt bedenken voor je vriend/vriendin?

Draai de rollen om

Ben je helemaal klaar met dag in, dag uit dezelfde persoon zien? Roleplay is het antwoord! Koop wat sexy uniformen, hijs jezelf in een sexy politie-outfitje (geschikt voor zowel man als vrouw) en je hebt je partner ready to rumble. Zo heb je toch nog het idee dat je andere mensen ziet. Grote kans dat je hiermee een lang vervulde fantasie van je partner laat uitkomen.

Playtime!

Misschien heb je er al een paar in huis, maar dat mag de pret niet drukken. Nu je je geld toch niet kunt uitgeven aan reizen, uit eten gaan of festivals, heb je een mooi excuus te pakken om je collectie speeltjes eens (flink) uit te breiden. Duik samen met je geliefde het wereldwijde web op en kies een paar kinky speeltjes uit voor de komende periode. Zie het als een adventskalender: elke week of dag weer een nieuw stuk speelgoed uit je nachtkastje!

Sexy Work out

De sportscholen zijn dicht en thuis sporten? Even eerlijk: wie the fuck doet dat nou voor de lol? Maar er is een sport die we wel kunnen waarderen: een potje wiepen verbrandt ook flink wat calorieën, dus zie het als een multifunctionele bezigheid. Win-winsituatie, want het is bonding met je partner én die flinke work out werkt ook nog stressverlagend. Wil je wat nieuws proberen en ondertussen ook nog een beetje je armspieren trainen? Gebruik dan eens een seksschommel!

DIT VIND JE OOK LEUK: TIJDENS DE VRIJPARTIJ VAN SANDRA’S VRIENDIN BRAK DE WASBAK AF