Gebruikt Waylon drugs thuis? Dochter noemt hem 'Papa Stoney'

schermafbeelding 2024 04 04 om 103754
Bibi Breijman heeft recentelijk een opmerkelijke onthulling gedaan over haar partner, Waylon. Ze beweert dat hij af en toe drugs gebruikt in hun huis, waar ook hun twee jonge kinderen wonen. Deze onthulling kwam naar buiten tijdens een openhartig gesprek met &C.

Druggebruik Waylon in het Huis

Bibi onthulde dat ondanks het feit dat Waylon samenwoont met zijn zwangere partner en hun twee jonge kinderen, hij soms drugs gebruikt. Volgens Bibi heeft Waylon in hun huis een speciale muziekruimte in de kelder, waar hij zich af en toe terugtrekt om een jointje te roken, vooral wanneer hij gestrest is.

 Bijnaam 'Papa Stoney'

Opvallend genoeg lijkt hun vijfjarige dochter Teddy zich bewust te zijn van wat haar vader doet. Bibi onthulde dat Teddy zelfs een eigen bijnaam heeft verzonnen voor haar vader, namelijk "papa stoney". Dit komt voort uit een grappige foto in Bibi's telefoon, waar Waylon wordt afgebeeld als een stoned uitziende baby-uil.

Waylon's eerdere bekentenis over drugs

Deze onthulling werpt een nieuw licht op Waylon's relatie met drugs, hoewel dit niet de eerste keer is dat zijn verleden met drugs ter sprake komt. Waylon heeft eerder toegegeven dat hij voor zijn doorbraak als zanger betrokken was bij drugs. Hij bekende dat hij zelfs een tijdje dealer was, zij het geen straatdealer. Waylon benadrukte destijds dat hij slechts af en toe kleine klusjes deed voor een vriend die drugs verkocht, wat hij beschreef als "een veilige dealer" zijn.