Heftig: 'Waylon verkoopt huis vanwege megaschuld'

screenshot 2024 05 22 at 184442
Het gaat volgens weekblad Privé he-le-maal mis bij Waylon en zijn geliefde Bibi Breijman. De 44-jarige zanger zou een enórme schuld hebben bij de Belastingdienst en daarom zijn Hilversumse villa in de stille verkoop hebben gezet.

Problemen

Waylon wil volgens een bron van Privé dat de verkoop van het stulpje geheel in het geheim verloopt. "Waylon geeft er bewust geen ruchtbaarheid aan”, vertelt deze aan het roddelblad. "Hij hoopt zijn problemen intern op te lossen, zonder dat alles op straat komt te liggen. Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen.”

Schulden

Op de villa van Waylon zit overwaarde. De woningwaarde wordt geschat op 2,3 miljoen euro. "Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel”, weet de bron. De laatste jaren zouden financieel niet makkelijk zijn geweest voor de zanger. Dat had onder meer te maken met de coronapandemie. "Zijn hele business was ingeklapt, dus ook zijn inkomsten. Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.”

Voice-schandaal

Een andere grote klap was dat The Voice of Holland stopte. “Als coach verdiende hij een enorm salaris, wat misschien wel het tienvoudige van een gemiddeld jaarsalaris is van iemand die in vaste dienst werkt”, aldus de Privé-bron. Door het schandaal rondom het vreemdgaan van zijn geliefde Bibi kreeg zijn populariteit een knauw en zo werd het van kwaad tot erger, aldus de bron. Niet zo gek ook dat Waylon steeds pleit voor het terugkeren van The Voice en dat hij een rechtszaak aanspande vanwege het afketsen van een onderbroekendeal.

Gat in hand

En zuiniger leven, dat deed Waylon niet. "Waylon heeft een gat in zijn hand”, vervolgt de bron. "Hij geeft nog steeds zo veel geld uit. Buiten zijn wiet koopt hij de meest absurde dingen. Soms weet hij niet eens wat hij ermee moet doen. Alleen de inrichting van zijn huis al heeft een kapitaal gekost. Het lijkt wel alsof zijn vriendin erin mee gaat. Laatst hebben ze nog een vakantie gevierd in Indonesië, wat zeker 25.000 euro heeft gekost.”