Ongekend: Stevie van Ex On The Beach is mega veel afgevallen (BEELDEN)

stevieeeheuu
Het allernieuwste seizoen van Ex on the Beach: All Stars Double Dutch is in volle gang en niemand kan de sensatie op the Beach ontkennen. Eén van de deelnemers is Stevie Burns, wie we uiteraard al in een vorig seizoen hebben gezien. Stevie is niet zo mini gebouwd als de andere exen, en nu dat de opnames van Ex on the Beach erop zitten, is ze enorm veel afgevallen.
Het ziet ernaar uit dat Stevie na de opnames van Ex on the Beach: All Stars Double Dutch gezonder is gaan leven. Ze is begonnen met het toepassen van een ander eetpatroon en is daarbij gaan sporten, wat zeker de gewenste resultaten heeft opgeleverd: Stevie is maar liefst twintig kilo afgevallen in acht maanden! Stevie, alsjeblieft, geef ons je dieet!

Afgevallen

En dat is ook zeker te zien. Ze is haast niet meer te herkennen met haar nieuwe look. In een zwarte, strakke coltrui en jeans danst ze blij voor de camera om haar nieuwe look aan ons te laten zien. En gelukkig is ze haar mooie curves niet kwijt. Veel vrouwen in de comments vragen zich af hoe Stevie twintig kilo is afgevallen, waarop Stevie reageert dat ze haar voedingsschema binnenkort zal delen. Inmiddels is de video 1,1 miljoen keer bekeken.
Check hieronder de video van Stevie.