Kijkers Mr. Frank Visser in shock door plottwist

screenshot 2024 05 21 at 135109 1
Er stond weer een heftige burenruzie op het programma in de SBS-show Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Alhoewel Tristan aan het begin van de uitzending nog het slachtoffer leek, bleek achteraf niets minder waar. Kijkers gingen daarna ook helemaal los op Social Media over de revelatie.

'Vuurwerk en k*tmuziek'

De beschuldigingen vliegen in het rond tussen buren Tristan en Amy. Zij woonde pas twee weken in de flat toen de ellende met Tristan al begon. Hij ergerde zich aan haar ruzies met haar vriend die elkaar keihard verrot scholden. Het deed hem denken aan de ruzies die zijn ouders met elkaar hadden. Als reactie daarop ging hij haar terug treiteren, met onder andere 'vuurwerk en k*tmuziek'. 

Slachtoffer

De arme Tristan lijkt in het begin van de uitzending dus het slachtoffer. maar dit slaat al snel om als Viktor met Amy in gesprek gaat. Zij vertelt namelijk dat haar relatie verbroken is, waardoor de schreeuwende ruzies verleden tijd zijn. Ook was ze zo slim om een camera neer te zetten achter haar raam, die alles vastlegde wat er gebeurde voor haar deur. En wat blijkt? Tristan zette expres keiharde hardstyle-muziek aan om haar het leven zuur te maken.

Middelvinger

Ook zien we hoe hij zijn middelvinger opsteekt naar de camera. De arme meid verzamelde maar liefst 67 filmpjes van intimidatie door haar buurman. Uiteindelijk wordt de zaak afgedaan met een contactverbod over en weer. Daarnaast moet Amy de camera weghalen en mag Tristan haar niet meer treiteren. Ook mag de jongeman geen boomboxen meer aansluiten op de stroom.

Onverwacht nieuws

Wel krijgen we uiteindelijk nog meer onverwacht nieuws: Amy heeft definitief  besloten niet meer naast Tristan te willen wonen. “Ik ga verhuizen. Ik voel me heel erg onderdrukt.” Presentator Viktor Brand weet niet wat hij hoort. “Dit is wel mijn oplossing, ja, het is gewoon einde verhaal”, aldus Amy. Dan mag Tristan reageren: “Ik ben ook op zoek naar een woning. Wij wilden ook verhuizen.”

Reacties

Mensen lieten zich na de uitzending horen op Social Media platform X/Twitter, waar ze hun verbazing uitten over de ware aard van Tristan. Hier een kleine greep uit de reacties: