Opgelet: Harry Styles is weer vrijgezel

64614672 bsr agency 1
Harry Styles lijkt alles te hebben: looks, een super succesvolle carrière, een lekkere bankrekening en hordes fans. Toch wil het voor de 30-jarige zanger niet echt lukken in de liefde. De Hollywood-heartthrob is weer vrijgezel nu hij een punt heeft gezet achter zijn relatie met Taylor Russell. Naar verluidt heeft het stel het uitgemaakt nadat hun relatie 'gespannen' werd na een reis naar Japan in april, waar ze werden gezien in de metro en op de fiets in Tokio.

Officieel

Het koppel, waarvan de relatie nog niet officieel bevestigd was, was al meer dan een jaar samen. Styles werd voor het laatst met haar gezien tijdens het New York Met Gala in maart. Hij was toen in Londen terwijl Russell het evenement bijwoonde zonder haar toenmalige vriend.

Onverwachte scheiding

De break-up was onverwacht omdat Styles, bekend om zijn eerdere relaties met beroemdheden zoals Taylor Swift, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Camille Rowe en Olivia Wilde, blijkbaar had aangegeven een gezin te willen stichten met Russell. Het blijkt echter dat de kinderwens voorlopig geen deel uitmaakt van Harry's agenda. Hoewel ze aanvankelijk van hun tijd samen leken te genieten, zou de afstand tussen het stel - Styles in Amerika, Russell in Londen - zijn tol geëist hebben in hun relatie.

'Moeilijke periode'

Een bron vertelde aan The Sun: "Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd. Ze gingen door een moeilijke periode na hun reis naar Japan en zijn een tijdje uit elkaar. Hij is in Amerika geweest en zij in Londen. Ze waren een leuk stel en het was duidelijk dat Taylor Harry gelukkig maakte. De laatste tijd zijn de dingen echter gespannen en ze hebben een tijdje afstand genomen."

Goede vrienden

“Harry is altijd op tournee en in het buitenland”, vertelde een andere bron in november aan People. “Taylor concentreert zich op haar kinderen en werk in L.A. Ze zijn nog steeds goede vrienden."