Zien: De nieuwe film van Robbert Rodenburg en Henry van Loon kijk je hier

robbertenhenryjpg
Presentator Robbert Rodenburg en cabaretier Henry van Loon spelen samen in een gloednieuwe film genaamd ‘OUT’. Het is een lhbti+-film en zal gedraaid worden op een gigantisch festival. Waar dan, horen we je vragen. Lees snel verder!
OUT is een Nederlandse film waarin Henry van Loon en Robbert Rodenburg belangrijke rollen vertolken. Volgende maand zal de film vertoond worden op het lhbti+-festival Frameline, wat het grootste lhbti+-festival ter wereld is. En nu waar dit grandioze festival zal plaatsvinden: Frameline zal gehouden worden in het Amerikaanse San Francisco. Oftewel: boek je ticket maar alvast.

OUT

OUT gaat over geliefden Tom (Bas Keizer) en Ajani (Jefferson Yaw Frempong-Manson), die dromen van een nieuw leven waarin hun relatie geen geheim hoeft te zijn. De twee voelen zich buitenstaanders in hun conservatieve, kleine dorp. Ze besluiten naar Amsterdam te verhuizen, waar het tweetal een reis van zelfontdekking wacht. Robbert speelt een vriend die het koppel laat kennismaken met de Amsterdamse uitgaanswereld. Henry en Victor Löw spelen docenten aan de Filmacademie. OUT is vanaf oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.
Beeld: ANP