Alle kaaskoppen verzamelen! In dit restaurant draait alles om kaas

kaas travel header blog
Gaan jouw (natte) dromen over kaas? Dan kom je bij de Kaasbar zeker aan je trekken. In dit restaurant draait namelijk alles om kaas. En als we zeggen alles, bedoelen we ook echt alles. Er is zelfs een lopende band vol met verschillende kaassoorten...

Kaasbar Amsterdam

In de Kaasbar vind je een 'kaastrein', je weet wel zo'n lopende band net als bij sushirestaurants, maar dan met alleen maar kaas. Pak een kaasje van de band en smikkelen maar! Het restaurant heeft maar liefst 24 verschillende kazen van kleinschalige boeren en serveert de kaas met unieke pairings (denk aan ingrediënten die goed bij de desbetreffende kaas passen). Bij al die lekkere kaasjes mag een goed glas wijn natuurlijk niet ontbreken en ook daar zorgt de Kaasbar voor. Ze hebben de beste wijnen en voor de liefhebbers bijpassende biertjes uitgezocht.

Fonduën met kaas in het restaurant

Ben je een fan van kaasfondue? Reserveer dan meteen een plekje op zondag, maandag, dinsdag of woensdag bij de Kaasbar, want in de wintermaanden werken ze samen met de Kaaskamer. De twee verzorgen drie heerlijke kaasfondues: Zwitsers, Hollands en Truffel en alle fondues worden geserveerd met verschillende soorten rauwkost en natuurlijk heerlijk stokbrood.

Thuisbezorgd

Niet zo'n zin om uit eten te gaan? Je kunt bij de Kaasbar ook heerlijke pakketten bestellen. Wat dacht je van een kaasplankje voor bij die ene borrel met je vrienden? Het mooiste van alles: je krijgt bij de kaasplank ook een fles wijn, dus de borrel hoef je niet zelf te kopen in de supermarkt. Ideaal toch? De bezorging vindt plaats in o.a. Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.
LEES OOK: