Dit wil je zien: Married At First Sight, maar dan op een eiland

gestrandop
Alle reality-lovers opgelet! Er is een gloednieuwe realityserie in de maak genaamd ‘Gestrand Op Honeymoon Island’ en het heeft zeker elementen van de zeer populaire ‘Married At First Sight’. Alleen dan op een tropisch eiland. Genieten!
‘Gestrand Op Honeymoon Island’ is enorm populair in België en de Nederlandse versie zal vanaf 1 juni ook in ons kikkerlandje te zien zijn op (je raadt het al) Videoland én RTL4.

Gestrand Op Honeymoon Island

Vijf koppels zullen, na het hebben van speeddates in Nederland, zich wagen aan een erg romantisch avontuur op een verlaten eiland. De koppels moeten met elkaar overleven op een eiland na een erg romantische trouwceremonie. No way back, dus. Dan leer je elkaar pas echt door en door kennen. De koppels bevinden zich tijdens dit avontuur op de Filippijnen. Uiteindelijk zal de brandende vraag beantwoord worden: kan de liefde slagen als je niets anders hebt dan elkaar?

De koppels 

Tijd voor een korte kennismaking met de koppels. We beginnen bij:

Jesta (27) en Steve (32)

Jesta is een alleenstaande moeder van een vierjarig dochtertje en is recuiter. Jesta zingt graag, rijdt motor en boksts. Ze wil een partner die haar een stabiele relatie kan bieden en een kinderwens deelt.
Steve werkt als Artificial Intelligence-consultant en houdt van zijn twee honden, sporten en stappen. Ook hij zal zich in het diepe gooien op zoek naar de ware liefde.

Laura (30) en Tom (33)

Laura werkt als verhuurmedewerker en houdt van reizen en feestjes. Ze wil een partner met wie ze haar verhalen kna delen en de rest an de wereld kan ontdekken.
Tom is een fysiotherapeut met een passie voor koken en muziek. Na een aantal serieuze relaties, is hij echt klaar om met vrouw van zijn dromen opgescheept te zitten op een onbewoond eiland. Begrijpelijk.

Roy (31) en Anna Lucia (27)

Roy is barman en ondernemer. Hij houdt van gezelligheid en sporten. Roy is op zoek naar een speciale verbinding met een vrouw.
Anna Lucia is holistisch massagetherapeut (zou ze spieren kunnen losmaken zonder ze aan te raken?) en leeft haar droom in Portugal. Ze is op zoek naar een man die haar een topvrouw kan laten voelen.

Rowan (33) en Elvion (31)

Rowan is reisadviseur en is zelf ook zeker niet vies van een avontuur. Inmiddels is hij vijf jaar single en is hij nu helemaal klaar om de liefde van zijn leven te vinden.
Elvion is een gastheer met een passie voor reizen en paaldansen. Ondanks hij al eens verloofd is geweest en dat niet goed heeft uitgepakt, gelooft hij nog steeds in het vinden van de liefde.

Roza (29) en Patrick (37)

Roza is nachtverpleegkundige en klust graag aan de oude boerderij van haar oma. Ook Roza's hobby is paaldsensen. Deze bezige bij is klaar om haar leven te delen.
Patrick is directeur van een marketingbureau en omschrijft zichzelf als een echte levensgenieter. Ook hij heeft al wat relaties achter de rug en klaar om zijn droomvrouw te leren kennen.
Bekijk hieronder de teaser.